Home Activiteiten Ibiza

Activiteiten Ibiza

Op het eiland Ibiza kun je ook erg veel activiteiten doen. Ibiza staat niet alleen bekend om haar feesten en prachtige stranden. Ibiza heeft nog zoveel meer te bieden. Het eiland bevat schitterende stranden waar je verschillende activiteiten kan doen. Op deze pagina zie je de activiteiten die op Ibiza te doen zijn.

Watersport

Op vakantie wil je natuurlijk het liefst helemaal tot rust komen, maar soms heb je ook zin in wat spanning en sensatie. Ibiza kent verschillende activiteiten. Ben je gek op het water? Dan biedt het eiland verschillende watersport activiteiten. Huur een jetski of duik de diepte in en beleef de onderwaterwereld van Ibiza. Doe je het toch liever rustig aan? Ga dan varen met een catamaran en geniet van de mooie zonsondergang! Bekijk de verschillende watersport activiteiten op de pagina watersport Ibiza.

Waterparken

Wanneer je als ouder met de kinderen naar Ibiza gaat, is het natuurlijk geweldig om een dagje naar een waterpark te gaan. Maar als je met vrienden op vakantie bent, is het natuurlijk ook tof om een dagje in de zon te chillen en af en toe een glijbaan te pakken. Ibiza kent twee waterparken. Een van de waterparken is Aguamar. Je kunt dit vinden in Playa d’en Bossa. Het andere waterpark, genaamd Aqualandia is gevestigd in Talamanca.

Aguamar is een erg groot park met een brede diversiteit aan glijbanen, een groot zwembad en meerdere kleinere baden. De glijbanen zijn erg verschillend. Zo heb je zeer hoge en steile glijbanen voor de volwassenen en de jongeren, en voor de kleintjes wat rustigere glijbanen. In het park zijn er verschillende plekjes waar je erg lekker kunt eten, maar je kunt ook je eigen lunch meenemen!

Aqualandia is een stuk kleiner dan Aguamar en richt zich grotendeels op gezinnen met kinderen. Hier tref je verschillende kleinere glijbanen aan en beperkte grote en hevige glijbanen voor volwassenen en jongeren. Ook vind je in dit park verschillende restaurants en plekken om te picknicken.

Nog meer informatie vind je op de pagina waterparken Ibiza.

Fietsen op Ibiza

Wil je genieten van het eiland op de meest pure manier? Niet door de taxi of auto te pakken? Ga dan lekker op de fiets het eiland verkennen en geniet van de mooiste plekken en hotspots. Je doet er namelijk maar 2 uur over om van de ene kant van het eiland naar de andere kant te fietsen! In een week tijd kun je dus alles zien op dit eiland. Bekijk de pagina fietsen Ibiza hoe je het optimale uit je fiets op Ibiza haalt.

 

Wandelen op Ibiza

Lekker een stukje lopen op Ibiza? Dat kan! Op de pagina wandelen op Ibiza hebben we de top 5 wandelroutes voor je neergezet. Het eiland bestaat namelijk voor 40% uit beschermd natuurgebied! Bekijk de pagina wandelen Ibiza voor meer informatie en de ultieme wandelroutes.

fietsen
wellness ibiza

Spa en Wellness Ibiza

Op Ibiza kun je uiteraard ook heerlijk tot jezelf komen in een van de spa & wellness centres. Compleet afgesloten van de buitenwereld wandel je als het ware een vakantie binnen tijdens je vakantie. Afhankelijk van de behoeften kun één of meerdere dagdelen ontspannen of maak een keuze uit één van de vele verwenpakketten! In deze spa’s wordt er alles aan gedaan om je volledig tot rust te laten komen. Zo kun je, als je dat prettig lijkt, mee doen aan groepslessen zoals fitness of mindfulness workshops.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een aantal dagen helemaal niets te doen en je te laten verzorgen door middel van een gezichtsbehandeling of drukpunten massages. We hebben een aantal spa en wellness centres geselecteerd waar je kan genieten in Ibiza! Meer informatie? Bezoek spa en wellness Ibiza.

Golfen op Ibiza

Naast alle activiteiten die je in het water kunt doen, zijn er ook nog gave activiteiten te doen op het land. Een van deze activiteiten is golfen Ibiza.

Door het schitterende landschap en de zon kun je hier heerlijk golfen. Zo zijn er twee bekende golfbanen op Ibiza namelijk, Golf de Ibiza I en Roca Llisa, ook wel Ibiza II genoemd.

Alle twee de banen liggen in de gemeente van Santa Eularia, wat je kunt vinden in het oosten van het eiland. Deze twee vormen samen een complex met 27 holes, 18 holes van Golf de Ibiza en 9 van Roca Llisa. Het is een par 72 baan met een afslagplaats.

ibiza