Home Activiteiten Ibiza Spa en wellness Ibiza

Spa en wellness Ibiza

Ibiza staat natuurlijk bij vele bekend als het feesteiland, maar het heeft zeker nog meer te bieden dan alleen maar clubs en andere feestgelegenheden. Want wat veel mensen niet weten is dat je op Ibiza ook helemaal tot rust kunt komen door de velen spa en wellness locaties die het eiland kent. Laat je een dag of meerdere dagen lekker in de watten leggen en geniet van verschillende soorten massages of yogalessen.

Verspreid over het hele eiland kan men meerdere spa en wellness locaties vinden zoals Massage Beach, gelegen bij Playa d’en Bossa of Atzaró spa in Santa Eulalia. Van meditatie tot Tai Chi, op Ibiza vind je het allemaal! Op deze pagina staan de 3 beste spa en wellness spots die het eiland naar onze mening te bieden heeft.

Top 3 wellness Ibiza

Massage beach Ibiza:

Heerlijk tot rust komen na een dagje aan het strand? Bij Massage Beach Ibiza kan dit en kom je heerlijk tot rust op deze spa en wellness. Samen met je vriend/vriendin kan je gaan voor een Cooling Sea Couples Massage van een uur voor €140,-.  Zo zijn er massages voor kinderen, koppels en voor (bijna) alle spiergroepen. Je kunt hier terecht vanaf 11:00 uur tot 19:00 uur.

Na afloop kun je nog even ontspannen in de Jacuzzi of in de zwembaden op het complex. Het heeft ontzettend veel voorzieningen en een zeer luxe uitstraling. Deze massage bar is dan ook zeker een aanrader! Je komt hier heerlijk tot rust en daarnaast zijn er veel mogelijkheden om uitgebreid te eten. Dit wordt dan ook veel gedaan bij deze massage beach club. Al met al een zeer prettig resort!

Bekijk hier even de website om te kijken welke massages mogelijk zijn.

Massage op Ibiza
spa

Es Vive Spa:

Deze Spa en wellness met een Scandinavische stijl is een van de aanraders qua spa’s op Ibiza. Je hebt hier onder andere: Finse sauna, stoombad, jacuzzi én een ontspanningsruimte. Verder biedt de Es vive Spa ook: massages, gezichtsbehandelingen, waxen, manicures en zonnebanken. Dit is uiteraard het ultieme dagje uit op Ibiza. Een vakantie binnen een vakantie. Je hebt bij de Es Viva Spa verschillende verwenpakketten. Neem een kijkje op de website om te kijken wat er allemaal mogelijk is bij Es vive Spa in Ibiza. Het is niet verplicht, maar je zou ook hier kunnen overnachten!

Es Vive Spa heeft dus ook een hotel, wat er tevens erg verzorgd en schoon uit ziet. Ze hebben hier een grote diversiteit aan hotel kamers. De sfeer is erg prettig. Het wordt dan ook gewaardeerd als je chique gekleed bent in dit hotel.

Atzaró Spa:

Bij Atzaro wordt het gevoel gegeven dat je in een hele rustige sfeer terecht komt. Een oase van rust in de natuur. Toeristen van over de hele wereld komen hier al meer dan 10 jaar voor de mentale, fysieke en spirituele balans. Je komt hier dus voor de innerlijke rust.
De therapeuten zijn opgeleid in oosterse en westerse technieken. Ook Atzaro biedt massages, gezichtsbehandelingen, peelings, manicures en pedicures aan.
Je hebt hier een schitterend uitzicht, dit komt door de ligging middenin een sinaasappel boomgaard.
Bekijk de website voor de mogelijkheden en contactgegevens.

wellness

Kom volledig tot rust

Wat is er nu prettiger dan na een aantal dagen op het strand of sporten eens helemaal onder handen genomen te worden door een professionele masseur? Ibiza biedt hiervoor verschillende spots aan. Je bent hierdoor volledig afgesloten van de buitenwereld en je ondergaat als het ware een vakantie binnen een vakantie. Het is sterk afhankelijk van je wensen, maar je kunt dus meerdere dagedelen ontspannen of maak een keuze uit de vele verwenpakketten. In deze kleine wereldjes wordt er echt álles aan gedaan om het jou naar je zin te maken en je tot rust te laten komen. Je kunt zelfs ook deelnemen aan groepslessen van fitness of lichaam een diverse workshops. Dit is dan ook beslist geen verplichting! Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een aantal dagen helemaal niets te doen en je te laten verzorgen door een detox sapkuur, anti-age gezichtsbehandeling of herstellende drukpuntenmassages.

 

Meditatie

Iets wat je niet meteen op Ibiza zult verwachten is een andere vorm van wellness, waarbij deelnemers in een korte periode (vaak enkele weken) de basis leren om een andere, gezondere, levensstijl te volgen. Het zijn vaak kleinschalerige wellness resorts waar je je van te voren op moet aanmelden als het je leuk lijkt. Je staat hierbij stil met wat je op een dag eet, de filosofie hierachter en connectie te maken met de wereld die je tot op heden niet hebt kunnen zien. Als het goed is ga je met een andere visie weer naar huis.