Home Activiteiten Ibiza Watersport Ibiza Bananen boot Ibiza

Bananen boot Ibiza

De bananaboot, wie kent het niet? Met een groep vrienden achterop de ‘banaan’ zitten en zorgen dat je niet van de banaan afvalt. Het is een fenomeen wat eigenlijk bij (bijna) alle stranden al gebeurt. Ook op Ibiza gebeurt dit en er zijn verschillende bedrijven waarbij je dit kunt doen. De meeste bedrijven doen niet alleen de bananaboot maar ook jetskiën en parasailen.
Wij hebben een aantal bedrijven geselecteerd die ervoor zorgen dat je op de bananaboot kan zitten. Bekijk deze bedrijven voor de bananaboot op Ibiza dus op deze pagina.

Ibiza Bananen boot verhuurders

Ski Pepe Watersports Ibiza

Dit bedrijf heeft al 45 jaar ervaring in Ibiza watersports. De instructeurs spreken geen Nederlands, maar hun Engels is zeker goed genoeg om jou top service te bieden. De bananen boot is een activiteit waarbij je naast een kick kunt ervaren ook kunt genieten van de zee. De boot neemt je twee keer rond de baai van Es Canar. De bananen boot biedt ruimte voor 4-8 personen, perfect om met je vrienden te doen dus! Neem een kijkje op de website.

Ibiza Watersports

Dit watersports centrum ligt in de baai van San Antonio. Ibiza Watersports heeft al 15 jaar ervaring in verschillende watersporten en service staat bij hen boven aan. Hier kun je al een bananen boot doen vanaf €15,- en het duurt ongeveer een kwartiertje. Bij Ibiza Watersports kunnen grote groupen ook terecht. Maximaal 12 mensen kunnen deelnemen aan deze gave activiteit! Benieuwd naar meer? Klik dan hier.

Bananen boot