Home Activiteiten Ibiza Watersport Ibiza Kajakken Ibiza

Kajakken Ibiza

Lekker een dagje kajakken?  Genieten van alle hotspots op Ibiza vanaf het water? Wil jij lekker actief bezig zijn en het blauwe water en de mooie stranden van Ibiza ervaren? Op deze pagina vind je de drie beste kajak plekken van het eiland.

Top 3 kajak aanbieders:

Kayak-Ibiza

Bij Kayan-Ibiza krijg je een tour onder leiding van eigenaar Paolo. Dit is meestal een tour van 3 uur lang kajakken. De keuze is enorm, een aanbod van 9 activiteiten. De activiteiten van Kayak-Ibiza zijn van snorkelen en kajakken tot kajakken met zonsondergang. De beoordelingen zijn erg positief over Kayak-Ibiza. Dus wil je lekker kajakken op Ibiza dan kun je bij Kayak-Ibiza goed terecht!

Kajakken Ibiza

Anfibios:

Bij Anfibios gaat het niet alleen om het kajakken. Hier kan je ook duiken en snorkelen, toch kan je hier heel goed kajakken. Er zijn verschillende excursies, o.a.: tocht naar de piratengrot, zonsondergang aan de westkust, volle maan en een excursie naar rustige ongekende plekken naar wens van de klant. Een voordeel van Anfibios is dat ze zowel Spaans als Nederlands spreken. Het is dus een aanrader als je wilt gaan duiken/kajakken om naar Anfibios te gaan.
Dus Anfibios is voor de beginnende kajakker een ideale locatie.

Vuelta Ibiza Kayak:

Aan de westkant van Ibiza ligt Vuelta Ibiza Kayak, een organisatie die gefocust is op het organiseren van kajak tours in Ibiza. Een organisatie die voornamelijk Spaans spreekt, maar alsnog een goede service biedt wanneer je Engelstalig bent. Je bezoekt onder andere verborgen plekjes van Ibiza en natuurlijke landschappen. In 2014 won Vuelta Ibiza Kayak de beste toeristische attractie prijs. Je kunt kiezen voor 1 tot 6 dagen kajakken. De prijzen in het hoogseizoen liggen tussen de €350,- en €440,-. Er zijn een aantal materialen die van pas kunnen komen om je ervaring met het kajakken op Ibiza te optimaliseren, dit staat allemaal op de website vermeldt.
Kortom, een geweldige ervaring voor als je een weekje wilt gaan kajakken in Ibiza.