Home Activiteiten in Ibiza Watersport in Ibiza Parasailen in Ibiza

Parasailen in Ibiza

by

Parasailen is een onvergetelijke activiteit, waarbij je onder een grote bolvormige parachute hangt die wordt voortgetrokken door een boot. Er kan een hoogte worden bereikt van 400m waarbij je ongelofelijk mooie uitzichten hebt over de geweldige stranden, bergen, kliffen en de natuur van het prachte eiland Ibiza. Als je het durft kun je ook hangend onder de parachute een kleine dip maken in het water. Parasailen kan in Ibiza op meerdere plekken, zie hieronder de drie beste aanbieders;

Take off Ibiza

Bij take off Ibiza, is er geen minimum leeftijd en kun je zowel alleen als met een hele groep tegelijkertijd parasailen en genieten van de prachtige uitzichten van San Antonio Bay. Wil je een stapje verder gaan, doe dan het parasailen tijdens de zonsondergang en haal het maximale uit deze geweldige activiteit. De volledige activiteit is een tour van anderhalf uur waarbij iedere vlucht gemiddeld vijftien minuten duurt. Tijdens de tour is er muziek en drinken aan boord om er een gezellige tocht van te maken. Wil je langer dan vijftien minuten vliegen, boek dan een hele dag voor jou alleen en maak er een onvergetelijke dag van.

parasailen

Jimmy Mambo parasailing Ibiza

Jimmy Mambo parasailing heeft het hoogste veiligheidsniveau van Ibiza op het gebied van parasailen en dat kan ook niet anders met een hoog opgeleide crew en een kapitein met meer dan 20 jaar ervaring. Jimmy Mambo parasailing biedt hun gasten tijdens het parasailen prachtige uitzichten over de San Antonio Bay en omgeving met een panoramisch overzicht. Naast het vliegen op 400m hoogte kun je een dip in het water maken en als je durft even op z’n kop hangen. Bij Jimmy Mambo parasailing is er ook de mogelijkheid om zowel met een groep als alleen te parasailen, overdag of tijdens de zonsondergang. Wil je de boot anderhalf uur voor jou alleen is dat ook mogelijk.

Ski Pepe watersports Ibiza

Parasailen langs de noordkust van Ibiza is mogelijk bij Ski Pepe watersports. Tijdens de vlucht kun je genieten van de mooie bezienswaardigheden, de prachtige baaien en omgeving van Es Canar. Cala Mastella, Cala Boix, Cala Leña, Cala Nova en het beschermde gebied van Tagomago zijn enkele voorbeelden van de prachtige gebieden die vanuit de lucht te zijn bewonderen. Tijdens de anderhalf uur durende tour kun je genieten van een drankje, muziek en een gezellige sfeer. Daarnaast biedt Ski Pepe watersports de mogelijkheid om hoge kwaliteit video’s en foto’s te maken van en voor jou om deze onvergetelijke ervaring voor altijd vast te leggen.

 Take off Ibiza  Jimmy Mambo  Ski Pepe
 Kinderen  €             50,00  €               50,00  €     90,00
 Per persoon  €             80,00  €               55,00  €     90,00
 2-peronen  €          160,00  €             110,00  €  120,00
 3-personen  €          240,00  €             165,00  €  165,00
 Zonsondergang P.P.  €             90,00  €               65,00  /
 Privé-boot  €          800,00  €             700,00  /
 Video HD  /  /  €     25,00