Home Auto huren Ibiza

Auto huren Ibiza

Een auto huren in Ibiza is erg prettig. Om rekening te houden met tijden van het Openbaar Vervoer is wel het laatste wat je wilt als je op Ibiza bent. Wachten op de bus wilt helemaal niemand. Ook kom je met de auto op plekjes waar je normaal lopend of met de bus nooit zou komen. Ook een taxi pakken is elke keer een gedoe en niet bepaald goedkoop.

Autohuur Ibiza

Vaak ben je voor een korte termijn op het prachtige eiland Ibiza. Je zult dit dan ook optimaal moeten benutten! Een huurauto op Ibiza is dan ook bijna onmisbaar. Je kunt deze verhuurlocaties vinden op de volgende plaatsen in Ibiza:

  • Cala Tarida
  • Ibiza luchthaven
  • San Antonio
  • San Jose
  • Santa Eulalia
  • Playa Den Bossa
  • Playa Portinatx
Auto huren Ibiza - beleef Ibiza
motosluis auto huur - Beleef Ibiza

Waar je op moet letten

Om een auto te huren moet er gelet worden op een aantal dingen. Wanneer je net je rijbewijs hebt gehaald voordat je naar Ibiza gaat kun je niet meteen gaan rijden. De verhuurbedrijven stellen vaak extra eisen aan de huurders om de risico’s zo klein mogelijk te houden. De regel over het algemeen geldt: minimaal 23 jaar oud zijn om een huurauto te besturen. In Ibiza is deze regel vanaf 21 jaar.

Wat ook kan voorkomen is dat je een extra toeslag moet betalen als jonge bestuurder. Ook kan er een eis zijn dat je een bepaald aantal jaar jouw rijbewijs in bezit moet hebben omdat ze dan meer geloven in de ervarenheid.

 

Handig om te weten

Hobbelige zandpaden en baaitjes zijn helaas niet gemaakt om in een leuke oude eend rond te rijden. Laten we nou net veel van die zandweggetjes met veel grote kuilen in Ibiza hebben… Let er dus goed op wanneer je een auto gaat huren dat je een auto met vierwielaandrijving hebt om mooie strandjes te kunnen bezoeken via schattige zandweggetjes. Denk bijvoorbeeld aan een stoere Jeep!

EasyTerra

Bij EasyTerra heb je geen reserveringskosten, de laagste prijsgarantie en kan je kosteloos de auto verhuur annuleren. Met maar liefst 8000+ ophaallocaties is het mogelijk om in vele landen in de wereld een auto te huren. Tegen een gunstig tarief kan je nu eenvoudig jouw auto tijdens je vakantie reserveren of de prijzen vergelijken van andere bekende verhuurders.

Ontdek alle voordelen van EasyTerra.nl

Cardelmar.nl

Dit is een Nederlandse zoekmachine die prijzen vergelijkt van verschillende autoverhuurbedrijven. Hiermee kun je precies zien welke verhuurbedrijven er zijn. Ook zie je op cardelmar.nl de klantenbeoordelingen en de prijzen van de verhuurders. Afgelopen jaar is cardelmar.nl uitgeroepen door Zoover tot beste autoverhuurbedrijf!

Voordelen van CarDelMar.nl:

  • Gratis annuleren
  • Vanaf €0.84 per dag
  • Geen creditcardkosten

Met al deze tips kun je dus heel goed je auto huren op Ibiza. Geniet ervan!

Nog meer tips

Reserveer voorafgaand aan je vakantie al een auto om te veel kosten te besparen. Het verschil is erg groot als je op het eiland zelf pas naar een verhuurbedrijf gaat. Zorg dat de hoofdbestuurder in het bezit is van een creditcard . Deze creditcard moet op de naam staan van de hoofdbestuurder. Wanneer dit niet het geval is, zal dit wel grote gevolgen hebben. Heb je de auto ontvangen met een volle tank? Ga even na of je de auto ook terug moet brengen met een vol getankte auto. Het kan zijn dat er anders een boete op je staat te wachten.

Afwisselen wie er gaat rijden? Dit moet besproken worden met de verhuurder. Vaak kan dit geregeld worden tegen een bepaald bedrag. Zorg er dan wel voor dat elke bestuurder dan een huurovereenkomst ondertekent.