Home Huren Ibiza Boot huren Ibiza

Boot huren Ibiza

by

De kust van Ibiza ontdekken in een boot! Genieten van de zon, de zee en de gezelligheid.  Op Ibiza kun je kiezen tussen verschillende boten. Hoe lekker is het om een paar uurtjes of een hele dag met familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s te genieten van de zee en van de mooie kust.

 

Type boten

Race je het liefste met een stoere en snelle boot het water over of heb je liever een luxe jacht? Allebei de opties zijn mogelijk.  Dus het is alleen nog afstemmen met de rest wat zij willen.

 

Speedboot huren Ibiza

Gezellig met een groepje op de boot en een eigen route kiezen die door een kapitein geleid wordt. Neem zelf lekkere hapjes en drankjes mee de boot op en geniet de hele dag door. De bootverhuurprijs is hieronder te zien. Bij de prijzen zijn de drankjes en verzekeringen inbegrepen. Wel moet de BTW (21%) en de kapitein (150€) apart bijbetaald worden.

Een hele dag varen in het hoogseizoen (juli & augustus) is €495,-
Een hele dag varen in het midden seizoen (juni & september) is €425,-
Liever een hele dag varen in het laagseizoen? Dit kost €350,-

Maar let wel op! Voor benzine wordt €90,- per uur gerekend. Dus als je een hele dag van acht uur gaat varen, moet je ook de benzine nog betalen.

boat rental
boat

Jacht huren Ibiza

Tot slot, voor de echte liefhebbers. Een fijne en luxe dek met een benedenverdieping krijg je bij het huren van een jacht. Hier mag je niet je eigen route bepalen want er is een standaard route die gevaren wordt met deze boot. Bij deze boot moet er rekening worden gehouden dat de benzineprijs kan veranderen!

De bootverhuurprijzen zijn inclusief bemanning, snorkel set, paddle surfboard, snacks, drankjes, handdoeken, verzekeringen en 21% BTW. Tot slot moet de prijs van de benzine ook nog meegerekend worden. Dit is €450,- per dag.

 

Een hele dag varen in het hoogseizoen (juli & augustus) is €3.261,-
Een hele dag varen in het midden seizoen (juni & september) is €2.414,-
Liever een hele dag varen in het laagseizoen? Dit kost €2051,-

 

Standaard route

De standaard route die normaal gevaren wordt is langs El Palmador, Formentera. Dit zijn een van de mooiste plekken, hier kun je perfect snorkelen.