Home Fiets huren Ibiza

Fiets huren Ibiza

Wil je graag het eiland ontdekken op een sportieve manier? Huur dan een fiets op Ibiza! Op de fiets kun je alle plekjes op het eiland ontdekken. Op een mountainbike kun je zelfs de meest hobbelige paadjes trotseren. Bekijk hieronder op welke plekken je een fiets kunt huren om jouw sportieve vakantie te beginnen!

Fiets huren Ibiza

Op Ibiza is het ideaal om een fiets te huren om zo het eiland beter te kunnen verkennen. Hieronder lees je de beste aanbieders voor het huren van een fiets!

BimBimBikes

BimBimBikes is een online fietsenverhuurplatform met wel 1668 fietsverhuurders over de hele wereld. Natuurlijk heb jij alleen de verhuurders op Ibiza nodig en laten zie die ook een aantal hebben. Op de site vul jij in waar je op Ibiza verblijft en de website selecteert de fietsverhuurders bij jou in de buurt. Boek via BimBimBikes gemakkelijk een fiets! Ze bieden al fietsen aan vanaf €6,- per dag! Wat ideaal is aan BimBimBikes, is dat je nooit met lege handen komt te staan op Ibiza. Je huurt voor vertrek al een fiets en deze speciaal voor jou gereserveerd! Handig toch?!

Klik op de banner hieronder en huur jouw fiets op Ibiza!

Fiets huren Ibiza

Ibizasport

Ben jij op zoek naar een stevige fiets? Dan ben je bij Ibizasport aan het goede adres. Dit bedrijf verhuurt stadsfietsen, mountainbikes en wielrenfietsen. Ben jij iemand die zich het liefste in de stad verplaatst op een fiets? Wil je er gewoon even mee naar de winkel fietsen? Huur dan een stadsfiets bij Ibizasport. Deze huur je al vanaf €9,50! Tip! Loop jij stage op Ibiza en heb je goedkoop vervoer nodig, dan is dit een top idee!

Wil jij liever crossen over zandpaden? Je huurt al een mountainbike vanaf €10,50 per dag en een wielrenfiets vanaf €12,50! Doe jij het nou liever rustig aan? Tijdens het fietsen lekker genieten van de omgeving en je niet te veel inspannen? Huur dan een elektrische fiets! Deze snelle tweewieler is al te huur vanaf €27,50 per dag! De weg niet kwijtraken en huur je het liefst een fiets mét GPS? Dat kan, een GPS systeem huur je er extra bij voor €7,-.

Wil jij een fiets huren bij Ibizasport? Stuur ze dan even een mailtje met wanneer en welke fiets je het liefst wilt hebben. Zij reserveren deze dan voor jou en brengen hem ook naar je vakantieadres! Bekijk de website en huur jouw fiets op Ibiza.

Fiets huren Ibiza Tips

  • Zorg ervoor dat je genoeg drinkt  en regelmatig iets eet met goede suikers, zoals fruit, mueslireep of ongezouten noten.
  • Het dragen van een fietshelm is niet verplicht, maar wel een aanrader. De wegen hebben niet het niveau als dat van Nederland, je zult dus soms een kuil in de weg tegenkomen. Zorg ervoor dat je helm niet te groot of te klein is, zeker bij lange fietsroutes is het aangenaam als dit niet knelt op je hoofd. Kies je ervoor om geen helm te dragen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je een pet of dergelijke op je hoofd zet om jezelf te beschermen tegen de zon.
  • Smeer jezelf vóór je begint met fietsen al goed in! Het gaat hard in de zon, helemaal met een heerlijk fietswindje. Neem voldoende (waterafstotende) zonnebrand mee om je tijdens een tussenstop weer in te smeren.
  • Het is tegenwoordig vanzelfsprekend om een mobiele telefoon bij je te hebben. Vergeet deze niet op te laden, mocht je stukken krijgen onderweg…