Home Huren Ibiza

Huren Ibiza

Op Ibiza worden veel auto’s gehuurd in het hoogseizoen.  Uiteraard is een auto huren niet het enige wat er wordt verhuurd op Ibiza. Neem een kijkje wat je allemaal kunt huren op Ibiza zodat je maximaal kunt genieten van jouw verblijf in Ibiza!

Auto huren Ibiza

Om rekening te houden met tijden van het Openbaar Vervoer is wel het laatste wat je wilt als je op Ibiza bent. Wachten op de bus is niet altijd aan te raden. De bussen rijden niet volgens het strakke schema zoals we die kennen in Nederland. Een auto huren op Ibiza is dan ook een goede optie. Ook kom je met de auto op plekjes waar je normaal lopend of met de bus nooit zou komen. Ook een taxi pakken is elke keer een gedoe en niet bepaald goedkoop.

Onmisbaar eigenlijk voor wanneer je niet aan de kust verblijft, een auto. Wanneer je een auto hebt kun je eigenlijk binnen een half uur overal zijn op het eiland. Bekijk de pagina auto huren Ibiza voor meer informatie.

Scooter huren Ibiza

Twijfel je over het huren van een scooter of wil je absoluut niet met het openbaar vervoer? Huur een scooter op Ibiza en kom op onbereikbare plekjes. Wat komt er nu allemaal kijken bij het huren van een scooter en wat zijn de prijzen voor het huren van een scooter in Ibiza?

Het aanbod scooterverhuurders op Ibiza is erg groot. Er is in ieder geval keuze genoeg als het gaat om het huren van een scooter. Op de pagina scooter huren Ibiza staat een overzicht met de beste scooter verhuurders in Ibiza.

Boot huren Ibiza

De kust van Ibiza ontdekken in een boot! Genieten van de zon, de zee en de gezelligheid. Op Ibiza kun je kiezen tussen verschillende boten. Hoe lekker is het om een paar uurtjes of een hele dag met familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s te genieten van de zee en van de mooie kust. Je huurt een boot al voor enkele honderden euro’s!

Race je het liefste met een stoere en snelle boot het water over of heb je liever een luxe jacht? Allebei de opties zijn mogelijk. Bekijk ze hier op boot huren Ibiza.

jetskien ibiza

Jetski huren op Ibiza

Ben je toe aan wat actie tijdens je vakantie? Ga een actieve activiteit doen: jetskiën! Je kunt dit onder andere doen op het strand van Cala Bassa. Dit ligt bij San Antonio’s haven. Je kunt vaak kiezen voor een rondleiding waarbij je meegenomen wordt naar enkel de mooiste plekken van Ibiza. Je cruist hierbij langs de prachtige maar ook ruige kustlijn. Dit doe je enkel en alleen met behulp van professionele instructeurs.

Om te jetskiën heb je geen vergunning nodig om gebruik te maken van de jetski-tours. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om jezelf een spannend avontuur te beleven! Bekijk de pagina voor alle mogelijkheden voor het huren van een jetski op Ibiza.