Home Huren in Ibiza

Huren in Ibiza

by

Op Ibiza worden veel auto’s gehuurd in het hoogseizoen.  Uiteraard is een auto huren niet het enige wat er wordt verhuurd in Ibiza. Neem een kijkje wat je allemaal kunt huren op Ibiza zodat je maximaal kunt genieten van jouw verblijf in Ibiza!

Auto huren Ibiza

Om rekening te houden met tijden van het Openbaar Vervoer is wel het laatste wat je wilt als je op Ibiza bent. Wachten op de bus is niet altijd aan te raden. De bussen rijden niet volgens het strakke schema zoals we die kennen in Nederland. Een auto huren in Ibiza is dan ook een goede optie. Ook kom je met de auto op plekjes waar je normaal lopend of met de bus nooit zou komen. Ook een taxi pakken is elke keer een gedoe en niet bepaald goedkoop.

Onmisbaar eigenlijk voor wanneer je niet aan de kust verblijft, een auto. Wanneer je een auto hebt kun je eigenlijk binnen een half uur overal zijn op het eiland. Houdt wel rekening met beginnende rijders en de kosten van het huren van een auto.

ibiza
ibiza

Huis huren Ibiza

Geniet van een ontspannen vakantie vanuit een heerlijk huis in Ibiza. Een vakantiehuis aan zee of hoger in de bergen is een optie om lekker te ontspannen. We hebben geselecteerd op de soorten huizen die je kunt huren. Verder staan ook de prijzen voor het huren van een huis in Ibiza ook vermeld op deze pagina. Heb je kinderen? Ook daarvoor zijn huizen in Ibiza. Bekijk de pagina huis huren Ibiza om te kijken wat de mogelijkheden zijn en de prijzen.

Villa huren Ibiza

Een luxe villa, een kindvriendelijk huis of gezellig familiehuis met zwembad? Er is genoeg keuze als het gaat om een huis huren in Ibiza. Het optimaal genieten kan beginnen als je lekker een villa huurt in ibiza. Een villa huren in Ibiza is meestal gigantisch. De huizen op Ibiza zijn vaak voorzien van een zwembad. Een huis huren is meestal niet goedkoop maar in een groot huis kunnen de kosten gedeeld worden met eventueel een ander gezin.

ibiza
scooter ibiza

Scooter huren Ibiza

Twijfel je over het huren van een scooter of wil je absoluut niet met het openbaar vervoer? Huur een scooter op Ibiza en kom op onbereikbare plekjes. Wat komt er nu allemaal kijken bij het huren van een scooter en wat zijn de prijzen voor het huren van een scooter in Ibiza?

Het aanbod scooterverhuurders op Ibiza is erg groot. Er is in ieder geval keuze genoeg als het gaat om het huren van een scooter. Op de pagina scooter huren staat een overzicht met de beste scooter verhuurders in Ibiza.

Appartement huren Ibiza

Nog geen vakantiebestemming geboekt voor dit jaar? Of twijfel je nog of je in een hotel, huis of appartement wilt? Ibiza is heerlijk om je vakantie door te brengen. Wij vertellen je waarom het heerlijk is om een appartement te boeken op Ibiza. Op de pagina appartement huren vind je namelijk een aantal tips waardoor jouw vakantie naar Ibiza nog beter wordt in een appartement.

ibiza

Boot huren Ibiza

De kust van Ibiza ontdekken in een boot! Genieten van de zon, de zee en de gezelligheid. Op Ibiza kun je kiezen tussen verschillende boten. Hoe lekker is het om een paar uurtjes of een hele dag met familie, vrienden of bijvoorbeeld collega’s te genieten van de zee en van de mooie kust. Je huurt een boot al voor enkele honderden euro’s!

Race je het liefste met een stoere en snelle boot het water over of heb je liever een luxe jacht? Allebei de opties zijn mogelijk. Dus het is alleen nog afstemmen met de rest wat zij willen.

Jetski huren Ibiza

Ben je toe aan wat actie tijdens je vakantie? Ga een actieve activiteit doen: jetskiën! Je kunt dit onder andere doen op het strand van Cala Bassa. Dit ligt bij San Antonio’s haven. Je kunt vaak kiezen voor een rondleiding waarbij je meegenomen wordt naar enkel de mooiste plekken van Ibiza. Je cruist hierbij langs de prachtige maar ook ruige kustlijn. Dit doe je enkel en alleen met behulp van professionele instructeurs.

Om te jetskiën heb je geen vergunning nodig om gebruik te maken van de jetski-tours. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om jezelf een spannend avondtuur te beleven! Bekijk de pagina jetski huren voor alle informatie over het Jetski huren in Ibiza

Jetski Ibiza

Hier zie je dus alle opties om te huren in Ibiza. Voor meer informatie, bekijk de pagina’s die gelinkt zijn op deze pagina. Zeker interessant voordat je vertrekt naar Ibiza.