Home Aiyanna

Aiyanna

Heerlijk relaxen en veel luxe in een prachtige natuurrijke omgeving, Aiyanna Ibiza is hét nieuwe beach restaurant van het team achter Amante Ibiza. Perfect gelegen in de baai van Cala Nova, in het noorden van het eiland.

Aiyanna belooft een prachtig panoramisch uitzicht over de Middellandse zee, houten terrassen, een moderne dining areamet Ibiza tinten, heerlijk eten en een warm welkom.

Er zijn genoeg zit- en lounge plekken in de zon of op het overdekte terras voor als je het wat te warm vindt. Verder kun je ook lekker op het strand liggen in een van de lounge bedden.

Doordat deze beachclub gebruik maakt van organische producten uit de eigen tuin tijdens het koken, zijn de gerechten vers, gezond en seizoensgebonden. Of je nu een sharing plate besteld of een lange middag doorbrengt met lekker eten en drinken, het Aiyanna menu zorgt altijd voor een perfecte, culinaire stranddag. Aan het menu zijn bepaalde wijnen, cava en champagnes gekoppeld net als de cocktails en verse sappen.

Naast het restaurant, verzorgt Aiyanna ook bruiloften en evenementen. In de pittoreske en afgelegen baai, met ononderbroken uitzicht over de sprankelende, blauwe zee, is Aiyanna Ibiza de perfecte plek om het ja-woord aan elkaar te geven.

Adresgegevens

Playa de Cala Nova

San Carlos

07850 Cala Nova

Ibiza

Openingstijden

Vanaf April 2020 dagelijks geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur

Contact

+34 971 330 456

Website

https://www.aiyannaibiza.com/

Locatie