Home Amante Ibiza

Amante Ibiza

Amante is Ibiza’s mooiste, rustieke restaurant gelegen in de prachtige baai genaamd Sol Den Serra. Deze beachclub is perfect voor iedereen die wil relaxen in een luxueuze setting. Een prachtig uitzicht over de Middellandse zee, tussen de rotsen en al het groen. Dit alles zorgt voor een heerlijke sfeer tijdens de lunch en het diner in het avond briesje.

Het Mediterrane menu is modern, gezond, stijlvol en gebaseerd op de verse streekproducten. Samen met de voortreffelijke cocktails is dit optimaal genieten.

De luxe ligbedden en de goede service maken Amante een schitterende allday-locatie. Wanneer de avond valt kun je genieten van een van de heerlijke cocktails en de relaxte beats. Daarna kun je heerlijk dineren met uitzicht op de, door de maan, verlichtte zee en rotsen.

Bij Amante worden geen grote feesten en evenementen georganiseerd als bijvoorbeeld bij Nikki Beach. Mensen komen hier voornamelijk om te relaxen. Wel is er één keer in de maand een event genaamd “Full Moon Dinner”. Doordat je vanaf het restaurant uitkijkt op het oosten heb je goed zicht op de opkomende maan.

Gedurende de zomer wordt iedere dinsdagavond Amante Beach omgetoverd tot een schitterende openlucht bioscoop. De sterrenhemel, verlichte rotsen en het rustgevende geluid van de zee maken jouw filmavond compleet. Plof neer in de lekkere zitzakken en geniet van een glaasje cava met onbeperkt popcorn. Bij een briesje zijn er ook dekentjes die je lekker warm houden. Reserveren is van essentieel belang.

 

Adresgegevens

Cala Sol Den Serra

(Cala Llonga)

07849 Santa Eulalia des Riu

Ibiza

Openingstijden

Vanaf April 2020 dagelijks geopend van 11:00 uur tot 02:00 uur

Contact

+34 971 196 176

Website

https://www.amanteibiza.com/

Locatie