Home Club Ibiza

Club Ibiza

Heerlijk uitwaaien op het strand met zacht zand onder je voeten? En dan ook nog eens met een drankje en hippe muziek. De beachclubs in Ibiza mogen niet ontbreken en hier zijn ook dagelijks genoeg toeristen te vinden. Niet alleen in de grote bekende clubs worden de beste feesten gegeven maar ook de beachclubs staan bekend om de leukste dagen en avonden. Op de vetste party’s staan met zicht op de zonsondergang is misschien wel het leukste wat er is. Hieronder vind je een aantal hippe clubs die bekend staan om de heerlijke dagen en avonden.

Toffe clubs Ibiza

Nikki Beach

Nikki Beach staat bekend om het heerlijke eten en uitzicht. Maar wat Nikki Beach nog bekender maakt zijn de uitgebreide themafeesten die aan het strand gehouden worden. Het is een grote aanrader om een keertje zo’n feest mee te maken. Deze club is ondertussen niet meer alleen op Ibiza te vinden maar ook is verspreid over de hele wereld.

 

Blue Marlin

Het VIP-leven op Ibiza is vooral te vinden bij Marlin. Heerlijk liggen op strandbedjes waar nog geen 100 meter verderop de jachten voor anker liggen in de baai. Blue Marlin staat vooral bekend om de goede feesten, het heerlijke eten en het hoge uitgave-patroon. Tijdens het hoogseizoen kun je niet meer om de jachten heen kijken. Er liggen voor de kust van Cala Jondal wel meer dan vijftig luxe jachten. Het plaatsen van een eigen jacht hier is erg duur, dus het beste wat je kunt doen is naar de jachten kijken die daar liggen.

ibiza party
party

Cotton Beach Club

Wil je een heerlijk uitzicht hebben over Cala Tarida? Dan is Cotton Beach Club een club die bekend staat om perfectie. Dit is de ideale locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang en een heerlijke lunch tussen de middag. Deze club is gevestigd boven op een klif. De naam heeft te maken met de materialen die zijn gebruikt om deze club te bouwen. Het complete gebouw is gemaakt van 100% katoen. Vandaar de mooie witte tinten. Het is tevens een van de populairste Beach Clubs in Ibiza.

Pacha Ibiza

Ibiza staat naast de Beach clubs ook bekend om haar nachtclubs. In het hoogseizoen worden hier elke nacht de vetste feesten gegeven.In de Pacha treden artiesten zoals David Guetta, Hardwell en Martin Garrix regelmatig op. Bekijk hier alle informatie over Pacha Ibiza.

Amnesia Ibiza

Amnesia staat in Ibiza bekend als de club van de beste geluidsinstallaties, de techno maandag en de house, techno en trance muziek. Ook het Sunrise dakterras is een van de kenmerken van club Amnesia. Amnesia heeft een capaciteit van ongeveer 5000 man. De laserlichten  zullen  zorgen voor de optimale ervaring voor een avondje stappen. De prijzen zijn echter erg duur in deze club.  Je betaald €10,- voor een biertje en je betaald bijna €8,- voor een glas water. De club is open tot de vroege ochtenduurtjes. Er komen ook grote DJ’s de tent op zijn kop zetten. Elke week een andere setup in het hoogseizoen. In de wintermaanden is de club minder vaak open en zullen er ook minder grote artiesten op komen treden in club Amnesia.

 

HI Ibiza

Club Hï is een van de nieuwste club in het hart van Ibiza. Muziek wordt hierin gecombineerd met entertainment. Op de pagina Hi Ibiza vindt je alle informatie over de nieuwste club in Ibiza.

 

Amante Ibiza

Amante Ibiza is een erg moderne beachclub bij Sol d’en Serra, net voorbij Cala Llonga. Je vindt deze beachclub bovenaan het strand. Hierdoor heb je een ontzettend mooi uitzicht over de gehele baai. Als je de beachclub binnenloopt, tref je boven het eetgedeelte aan. Het terras daaronder heeft een kleine cocktailbar en nog een verdieping lager zijn 25 ligbedden te vinden. Daarnaast is beneden een privé strand voor de gasten. Helaas is dit niet het allerbeste strand als je het hebt over kwaliteit, maar dit gebruik je alleen als je van je bedje af gaat om even op te frissen in de zee.

Het eten hier is er heerlijk. Dit is dan ook Mediterraans. In deze keuken worden alleen de verse producten van het eiland gebruikt. Het is dan ook aan te raden om te reserveren. Daarnaast heeft deze beachclub ook een eigen bioscoop met heerlijke ligbedden en een warm deken voor het mocht afkoelen. Ben je klaar met liggen of wil je even op een andere manier tot rust komen? Dan kun je ook gebruik maken van de yogo(les) ruimte. Zo is deze beachclub ook een prachtige lokatie om te trouwen. Helemaal met een prachtige zonsondergang. Kijk voor meer informatie op de website van Amante Ibiza.