Home Clubs Ibiza

Clubs Ibiza

Heerlijk uitwaaien op het strand met zacht zand onder je voeten? En dan ook nog eens met een drankje en hippe muziek. De beachclubs in Ibiza mogen niet ontbreken en hier zijn ook dagelijks genoeg toeristen te vinden. Niet alleen in de grote bekende clubs worden de beste feesten gegeven maar ook de beachclubs staan bekend om de leukste dagen en avonden. Op de vetste party’s staan met zicht op de zonsondergang is misschien wel het leukste wat er is. Hieronder vind je een aantal hippe clubs waar je heerlijk kunt relaxen of een onvergetelijke kunt beleven!

Toffe clubs Ibiza

Nikki Beach

Nikki Beach staat bekend om het heerlijke eten en uitzicht. Maar wat Nikki Beach nog bekender maakt zijn de uitgebreide themafeesten die aan het strand gehouden worden. Het is een grote aanrader om een keertje zo’n feest mee te maken. Deze club is ondertussen niet meer alleen op Ibiza te vinden maar ook in andere landen.

Blue Marlin

Het VIP-leven op Ibiza is vooral te vinden bij beachclub Blue Marlin, een van de meest modieuze en entertaining beachclubs ter wereld, gelegen aan het populaire strand Cala Jondal. Het is leuk om in de ochtend al vroeg aan het strand te liggen op de heerlijke strandbedden om een day-to-night ervaring op te doen. In de loop van de dag gaat de muziek steeds harder en voor je het weet is het feest begonnen, wat uiteraard tot laat doorgaat. Kijk overdag naar de geweldige jachten, geniet van de sfeer en het heerlijke eten en in de avond gaan de voetjes van de vloer!

Cotton Beach Club

Wil je een heerlijk uitzicht hebben over Cala Tarida? Dan is Cotton Beach Club een club die bekend staat om perfectie. Dit is de ideale locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang en een heerlijke lunch tussen de middag. Deze club is gevestigd boven op een klif. De naam heeft te maken met de materialen die zijn gebruikt om deze club te bouwen. Het complete gebouw is gemaakt van 100% katoen. Vandaar de mooie witte tinten. Het is tevens een van de populairste Beach Clubs in Ibiza.

Pacha Ibiza

Ibiza staat naast de Beach clubs ook bekend om haar nachtclubs. In het hoogseizoen wordt er elke nacht volop gefeest en worden er de vetste feesten georganiseerd. Een van de bekendste nightclubs op Ibiza is “Pacha”, met als logo de bekende kersen. In de zomermaanden, en dan voornamelijk augustus, worden er fantastische feesten georganiseerd. Een van die feesten is Flower Power, een geweldige hippieparty waar kleur en levensgenieters samenkomen met muziek uit de jaren 60 en 70. Good vibes only! Ook de vetste DJ’s treden er op: David Guetta, Hardwell, Matin Garrix, et cetera. Meer informatie over deze geweldige club? Bekijk dan de pagina Pacha Ibiza.

Ushuaïa

Veel mensen die aan Ibiza denken, denken aan Ushuaïa. Ushuaïa is een adembenemende open-air club, gelegen in Playa d’en Bossa. Ushuaïa nodigt je uit om mee te gaan in de fantasiewereld en een geweldige avond te beleven. Wil je de show bekijken op een luxe VIP bed, vanuit je luxe hotelkamer of vanaf het middelpunt van de fantastische dansvloer, Ushuaïa heeft het allemaal! Van danseressen tot vuurwerk, het is een groot feest!

Amnesia Ibiza

Amnesia staat in Ibiza bekend om de goede geluidsinstallaties en de house, techno en trance muziek. Ook het Sunrise dakterras is een van de kenmerken van club. De vetste DJ’s treden er op en de laserlichten maken het af! Met in het hoogseizoen iedere week een andere set-up beleef je op Ibiza een fantastische tijd! Wel zijn de prijzen erg duur in deze club. Je betaald €10,- voor een biertje en bijna €8,- voor een glas water, alhoewel je wel in de meeste clubs op Ibiza net zoveel betaald. Amnesia is geopend tot in de vroege ochtenduurtjes. In de wintermaanden is de club minder vaak open.

HÏ Ibiza

Club Hï is een van de nieuwste club in het hart van Ibiza. Muziek wordt hierin gecombineerd met entertainment. Op de pagina Hi Ibiza vindt je alle informatie over de nieuwste club in Ibiza.

Amante Ibiza

Amante Ibiza is een erg moderne beachclub bij Sol d’en Serra, net voorbij Cala Llonga. Je vindt deze beachclub bovenaan het strand. Hierdoor heb je een ontzettend mooi uitzicht over de gehele baai. Als je de beachclub binnenloopt, tref je boven het eetgedeelte aan, het terras daaronder heeft een kleine cocktailbar en nog een verdieping lager zijn 25 ligbedden te vinden. Beneden is een privé strand voor de gasten. Helaas is dit niet het allerbeste strand als je het hebt over kwaliteit, maar daar heb je geen last van, tenzij je de zee in wilt om een verfrissende duik te nemen.

Het eten is er heerlijk. Dit is dan ook Mediterraans. In deze keuken worden alleen de verse producten van het eiland gebruikt. Het is daarom ook slim om te reserveren. Deze beachclub heeft ook een eigen bioscoop met heerlijke ligbedden en een warm deken, mocht het buiten afkoelen. Heb je geen zin meer om de hele tijd op een bedje te liggen of wil je even op een andere manier tot rust komen? Dan kun je ook gebruik maken van de yogo(les) ruimte.

Beachclub Amante is ook een prachtige locatie om te trouwen. Helemaal met een prachtige zonsondergang. Kijk voor meer informatie op de website van Amante Ibiza.