Home Ontdek Ibiza Hippiemarkt Ibiza

Hippiemarkt Ibiza

by

Wie zegt dat Ibiza alleen maar beroemd is door de heerlijke stranden? Die heeft het fout! De marken op Ibiza zijn hele ervaringen. Hier staan geen viskraampjes of stroopwafelkraampjes, maar super leuke kraampjes dat allemaal draait om de trends die volop lopen op de mode-industrie. Er hangt een heel apart sfeertje op de markten in Ibiza. Niet alleen toeristen komen af op deze markten maar ook beroemde bezoekers die zich hier laten inspireren! Hieronder vind je de bekendste markten:

 

Hippie Markt Las Dalias

Wanneer je naar Ibiza gaat, zorg dan dat je de zaterdag vrij houdt voor een bezoekje aan deze leuke hippie markt! Het hele jaar door kan je op zaterdag een bezoek brengen aan Las Dalias. Mensen komen speciaal naar deze markt om alle mooie handgemaakte voorwerpen en keramiek instrumentonderdelen te bewonderen. Ook kun je hier souvenirs en sieraden kopen. Wat vooral het leukste is, is de sfeer die hangt op deze markt. In het hoogseizoen wordt er op maandagavond ook een avondmarkt georganiseerd. Voor de mensen onder ons die liever niet productief zijn in de volle zon; dit is ideaal!

 

Hippie Markt Es Canar

De Hippie Markt es Canar wordt van april tot oktober altjid op woensdag gehouden. Deze markt is wel een van de grootste attracties te noemen op het eiland Ibiza. De Hippie Markt wordt gehouden midden in een woonwijk op een verhard terrein. Er zijn verschillende restaurants en hotels te vinden rondom deze markt. Je verveelt je geen moment wat er zijn maar liefst meer dan 400 kraampjes waardoor je een hele leuke wandeling kunt maken. Er wordt vaak live muziek gemaakt hier, of op sommige dagen mag je zelfs genieten van heerlijke diverse optredens.

 

Kunstmarkt

Voor kunst kun je zeker naar Ibiza. De welbekende kunstmarkten in Dalt Vila, La Marina of Ses Figueretes zijn grote aanraders! Voor kunstnijverheid en geschenken kun je het beste naar San Antonio gaan. In het hoogseizoen kom je op iedere donderdag een echte abachtsmarkt tegen in Sant Miquel. Ook worden er naast kunstnijverheid nog beurzen georganiseerd met Pasen en eind september.

 

Gerelateerde artikelen: