Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant

Ibiza restaurant

Ibiza restaurant

Als je naar Ibiza gaat wordt je overspoeld door tips van mensen die het eiland wel eens hebben bezocht. Er zijn genoeg bekende restaurantjes waar je geweest moet zijn tijdens je vakantie op Ibiza. BeleefIbiza heeft ook een selectie gemaakt van een aantal leuke restaurants die zeker het bezoeken waard zijn.

Restaurant Ibiza Stad

Restaurant Ibiza stad

Ibiza stad is de hoofdstad van Ibiza. Logisch dat je in dit drukke en gezellige oude centrum ook veel goede eetgelegenheden kunt vinden. De leukste restaurants van Ibiza stad zetten we graag voor jou op een rijtje.

  • Restaurant El Bistro
    Adres: Calle De Sa Carrossa, 15, 07800 Ibiza, Islas Baleares, Spanje
    Kleinschalig restautant met zeer goed eten. Net uit het oude centrum gelegen dus ook wat rustiger rondom de tafels. Absolute aanrader.
  • La Torreta
    Adres: Plaça de Vila, 10, 07800 Eivissa, Illes Balears, Spanje
    Gelegen in het oude centrum naast het populaire La Oliva. Wat ons betreft geniet La Torreta de voorkeur. Goed restaurant en gezellig druk straatje met veel bekijks.

Restaurants Ibiza per maaltijd

Op zoek naar een lekker ontbijt in Ibiza? Of juist op zoek naar de beste lunch restaurant van Ibiza?

Hieronder hebben we per maaltijd de verschillende tips op een rijtje gezet. Nieuwe suggesties? Deel ze vooral met ons. We informeren graag ook andere bezoekers van Ibiza met nieuwe aanwinsten.

Ontbijt

Na een gezellige avond stappen is een goed ontbijt natuurlijk essentieel. Het liefst ook nog eens met een mooi uitzicht. Wij hebben een selectie gemaakt van de lekkerste/mooiste ontbijt restaurants in Ibiza. Bekijk de ontbijt restaurants hier.

Vaak staan er ligbedden klaar voor als je op het strand wil ontbijten. Hoe later je komt, hoe minder groot de kans natuurlijk is dat je een plekje hebt, dus wees er op tijd bij! Geniet van je voeten in het zand met een overheerlijk ontbijtje met het geluid van de golven op de achtergrond. Hier wordt vaak vers fruit aangeboden dat in verschillende stukjes is gesneden. Dit kun je combineren met een milkshake, sorbets of fruit shakes.

Heb je geen plannen voor vandaag? Blijf dan lekker liggen. Heerlijk relaxen op één van deze ligbedjes. Vervolgens op je gemak lunchen met een verrassende salade of andere lekkernijen. Aan het einde van dag kun je de dag afsluiten met een lekkere cocktail terwijl je luisterd naar fijne live muziek. Alles is mogelijk in Ibiza!

Ontbijt ibiza
Ontbijt ibiza

Lunch

Vervolgens na het ontbijt in de ochtend ga je in de middag lekker door om een goede lunch te scoren! Ook voor de lunch hebben we een aantal opvallende/ mooie/ lekkere restaurants geselecteerd in Ibiza. Alle lunch restaurants op een rijtje zie je hier.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te lunchen in Ibiza. Van kleine intieme restaurants tot juist hele grote moderne. Bekijk verschillende websities van te voren en vergeet zeker niet om te reserveren! Vaak de meest populaire restaurants zitten zo vol, zelfs om te lunchen! De bediening loopt de benen uit hun lijf of het je naar je zin te maken. Vaak betaal je daar ook voor. Zorg er dan ook voor dat je goed voorbereid op stap gaat!

Diner

Als afsluiter van je dag even lekker een hapje eten? We hebben hier de lekkerste restaurants geselecteerd op categorie. Lekker dineren kun je bij een van de diner restaurants in Ibiza. Ibiza heeft meer dan 1.300 restaurants en cafe’s waar je uit kunt kiezen. Het leukste is natuurlijk als je iedere dag (als je gaat uit eten) een nieuw restaurant te bezoeken. Dit is wisselend van moderne, luxe en de kleinere authentieke restaurants. Restaurants op Ibiza hebben verschillende keukens. De laatste jaren is vooral het fusion dineren erg in trend op dit eiland. Bekijk onze restaurant pagina met de selectie die wij hebben gemaakt om jou het naar je zin te maken en heerlijk te kunnen dineren!

ibiza

De beste restaurants van Ibiza

Voordat je naar de restaurant pagina gaat, hebben we vast een klein voorproefje samengesteld om je op de hoogte te stellen van de meeste toffe restaurants. Er zijn zo ontzettend veel hippe, trendy en vooral bijzondere restaurants in Ibiza zodat we informeren hierover zodat jij de volgende eettentjes zeker gezien moet hebben! Dit loopt uiteen van hippie achtige tentjes tot erg romantische restaurants en wat peperdure restaurants. Onze top 5 restaurants op Ibiza vind je hier.