Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Diner hotspots Burger & steakhouse Ibiza

Burger & steakhouse Ibiza

Steakhouse

Heb jij geen zin in de kleine tappas of andere gerechten en wil je gewoon een stuk vlees waar je de hele avond zoet mee bent? We hebben hier een aantal lekkere Steakhouse restaurants gevonden op Ibiza! Geniet ervan.

Punta Carretas Ibiza Ranch Bar:

Dit steakhouse op de proppen staat erg goed bekend. Als je aan komt rijden heb je niet direct het gevoel dat je in een Ranch terecht komt. Als je eenmaal in de tuin bent zie je gezellige tafeltjes met mooie, vrolijke kleden en sfeerlampen. Het eten is erg goed, goede prijs-kwaliteit verhouding. In de avonduren staat er een DJ te draaien en kan je nog een drankje drinken.

Adres:
Marcador A Prop De Carrer 4,
07849, Santa Eulalia del Río,
Ibiza

Montauk Steakhouse:

In dit luxe restaurant, 5 minuten van het vliegveld, met uitzicht op de zee wordt er iedere avond heerlijk steak gegeten. De recensies zijn erg positief en staat bekend als een restaurant met goed vlees, topservice en een schitterend uitzicht. Zeker een aanrader om hier te eten!  Verder staat Montauk erom bekend hele goede bijpassende wijnen te hebben. Je betaalt hier echter wel een hoge prijs voor het vlees. Voor de Montauk Platter ben je namelijk €84,- kwijt.

Adres:
Carretera de Platja D’en Bossa 10,
07817 Playa d’en Bossa,
Ibiza

Ca’n Pilot Restaurante Asador:

Bij alle populaire restaurants van Ibiza zou je Ca’n Pilot Restaurante Asador niet direct toevoegen. Echter hebben ze een uniek concept waardoor je er zeker een keer gegeten moet hebben. Je krijgt hier namelijk je eigen grill op je tafel. Dit houdt dus in dat jij zelf helemaal kunt bepalen hoe jij je Ibiza Steak gaat bereiden. Jij bepaalt hoe jouw vlees eruit komt te zien en hoe je het op eet. Uniek concept en je moet het zeker een keer geprobeerd hebben.

Adres:
Carretera Eivissa a Sant Antoni,
San Rafael,
Ibiza