Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Diner hotspots Internationaal

Internationaal

Internationale keuken

Wil jij na een dag op het strand liggen even een lekkere pizza/lasagne scoren? Wij hebben een aantal lekkere Italiaanse restaurants geselecteerd waar je heerlijk kunt genieten!

La Mesa Escondida:

Een klein pittoresk Italiaans restaurant waar je makkelijk voorbijrijdt als je niet goed oplet. Een mooie knusse zaak waar je verschillende vis- en vleesgerechten kunt bestellen. ‘De verborgen tafel’ is een restaurant waar je heerlijk tot rust kunt komen. Bediening zorgt ervoor dat de vragen worden beantwoord en de menukaart wordt vertaald. Een aanrader voor het Italiaanse eten op Ibiza.

Adres:
Avenida Isidor Macabich 36,
07816 San Rafael,
Ibiza

ASSAPORAMI:

Iets meer een fastfood plaats dan een echt restaurant. Van de buitenkant zou je niet zeggen dat het een restaurant is. Toch als je eenmaal de pizza’s gaat eten kun je echt genieten. De pizza’s zijn redelijk goedkoop (4 euro per plak). De medewerkers zijn erg gezellig en in voor een praatje. Al met al een budget restaurantje waar je lekkere pizza’s kunt eten.

Adres:
Calle Carles Roman Ferrer N30 | En Frente del Apartahotel Jabeque,
07800, Ibiza

Anima Ibiza:

Deze plek is stijlvol, vriendelijk, redelijk geprijsd en bovenal, ze serveren heerlijk eten!
De openingstijden zijn flexibele en het personeel doet hun werk met liefde. De ligging is gunstig en lekker rustig. Voor echte Italiaanse pasta’s en pizza’s moet je bij Anima Ibiza zijn.

Adres:
Carrer Josep Lluis Sert 3,
07800 Playa d’en Bossa,
Ibiza

Gerelateerde artikelen: