Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Diner hotspots Lokale keuken Ibiza

Lokale keuken Ibiza

Lokale keuken

We kennen allemaal wel de tapas zaken, volgens het oude Spaanse recept. Kort op elkaar, kleine gerechten en veel sfeer en gezelligheid. De Spaanse muziek door het restaurant heen. Ja, ook in Ibiza hebben ze dit soort restaurants. We hebben onze favorieten geselecteerd, geniet ervan!

Vermutería Ajo Blanco:

Vermutería Ajo Blanco is een klein restaurant gelegen aan de Carrer de Fray Luis de León in Ibiza. Hier kun je genieten van typische Spaanse tapas met een gezellige sfeer. Verder staat dit restaurant om de prijs-kwaliteit verhouding. Het eten is erg goed en vers en ook de bediening zorgt voor een zeer goede service. Zeker een aanrader als je tapas wilt gaan eten als je in Ibiza bent.

Adres:
Carrer de Fray Luis de León 9,
07800,
Ibiza

Ca n’Esmeralda:

Dit restaurantje ligt aan een rustig stuk van de boulevard. Het uitzicht en de sfeer is erg goed. Bij dit restaurant is het de bedoeling dat de gasten zichzelf gewaardeerd voelen. Zo komt de kok daar regelmatig aan tafel om een praatje te maken of het eten te serveren, hierdoor komen ze erg persoonlijk over en zorgt het voor een bepaalde gezelligheid. Je kan hier heerlijke tapas eten. Dit restaurant is tevens voor vegetarische mensen.

Adres:
calle oviedo esquina calle,
Es Caló,
Ibiza

45 Millas:

Dit restaurant, gelegen vlakbij de haven van Ibiza, staat erg hoog genoteerd als beste tapas restaurant van Ibiza. Het eten in dit restaurant is geweldig. De gerechten worden voorgelezen door de gastvrouw, hierdoor krijg je een erg goed en persoonlijk beeld van de menukaart. Dit doen ze inclusief met vertaling van de kaart. Weet je niet precies wat je wilt, kun je het vragen en geven ze je een aanbeveling. Dit restaurant is een van dé aanraders van Ibiza. De service, sfeer en het eten zijn top.

Adres:
Calle ample 32,
07820,
Sant Antoni de Portmany,
Ibiza

Gerelateerde artikelen: