Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Diner hotspots Sushi Ibiza

Sushi Ibiza

De sushi restaurants volgens het zuid-oost Aziatische recept wordt ook in Ibiza gemaakt. De vis wordt zelf gevangen en vervolgens verwerkt tot sushi in Ibiza. Wij hebben een aantal van onze favoriete restaurants geselecteerd.

Sushimi:

Wanneer je in het drukke San Antoni de Portmany lekkere en verse sushi wilt eten, op een plek die ver weg is van de toerisische eettentjes, ga dan naar Sushimi. De kwaliteit van het eten is erg goed en de gastheer is erg vriendelijk. De vis wordt hier vers gevangen en vervolgens tot sushi verwerkt. De menukaart is erg uitgebreid met verschillende soorten sushi die wij in Nederland niet hebben. Een tip van een bezoeker: sla het toetje, green tea ice met matcha niet over.

Adres:
Calle de Sant Antoni 5,
07820, Sant Antoni de Portmany,
Ibiza

Kokoro Ibiza:

Kokoro ligt aan de boulevard van Santa Eularia. Het is een stukje rijden vanuit Ibiza stad maar zeker de moeite waard om te gaan eten. De sushi en sashimi zijn erg vers en het duurt ongeveer 20 minuten voordat ze het klaar hebben. Dit omdat ze op moment van bestellen het pas gaan maken. Verwacht geen luxe restaurant maar een restaurant waarbij je heerlijk op het terras kan zitten. Kokoro heeft een goede service en het is niet te duur.

Adres:
Calle de San Juan 38 Plaza Interior,
07840, Santa Eulalia del Rio,
Ibiza

Casapiedra Ibiza:

Dit restaurant is een van de parels van Ibiza. De indrukwekkende tuin met leuke zitjes zorgt ervoor dat je heerlijk zit. Er is een beperkte Aziatische kaart met vis, vlees, kip en sushi. De servering van de borden is erg mooi en de bediening zorgt voor een goede service. Het restaurant ligt aan een doorgaande weg dus laat je niet afleiden van de buitenkant.

Adres:
Carretera Cala Llonga 42,
07840 Cala Llonga,
Ibiza

Gerelateerde artikelen: