Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Diner hotspots Vis & zeevruchten Ibiza

Vis & zeevruchten Ibiza

Het meest voor de hand liggende gerecht in Ibiza is uiteraard de vis op het eiland. Door de eeuwenlange visnijverheid wordt er gezorgd voor goede vis in Ibiza. Uiteraard is de paella een van de bekendste gerechten uit Spanje. We hebben de beste vis- en zeevruchten restaurants geselecteerd in Ibiza. Geniet ervan!

The Fish Shack:

Dit restaurant gelegen in Ibiza stad staat bekend als een van de beste vis- en zeevruchten restaurants in Ibiza. Hier wordt verse vis geserveerd in een oude zeecontainer. Het is een van de pareltjes van Ibiza. Een verstopt restaurantje met een magisch randje, daar staat het om bekend. Dit restaurant staat 16e van alle restaurants in Ibiza. De vis- en zeevruchten worden hier vers gevangen en geserveerd. De koks zijn echte visspecialisten en hierdoor is de kwaliteit van de vis erg goed.Dit is dus zeker een aanrader om te gaan eten als je zin hebt in vis-en zeevruchten in Ibiza.

Adres:
07819 Cap Martinet,
Balearen,
Spanje

O Galego:

O galego is een vis en zeevruchten restaurant gelegen aan de Paseo Maritimo net naast het strand. Een tip voor dit restaurant is van tevoren reserveren. Het is namelijk erg druk in de zomerperiode en heb je niet zomaar een plekje. Vooral de schaal- en schelpdieren, vis en pulpo zijn erg vers en goed geserveerd.

Adres:
Paseo Marítimo,
Edificio Sarcq,
07840 Santa Eulalia Des Ríu,
Balearic Islands

Sabores Ibiza:

Een van de duurdere restaurants in Ibiza, tevens een van de beste. Sabores Ibiza staat op de 4e plek op de restaurantlijst in Ibiza. De zalm en garnalen bij dit restaurant staan bekend als een van de lekkerste van het eiland. De uitstraling van het personeel is erg energiek en vriendelijk. De paella van Sabores is ook een aanrader.

Adres:
Carrer de Castelar, 7,
07800 Eivissa,
Illes Balears

Gerelateerde artikelen