Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Lunch hotspots

Lunch hotspots

Lunchen op Ibiza

Lekker voor de siësta nog even een hapje eten? We hebben een top 4 gemaakt waar je absoluut moet gaan eten als je op Ibiza bent.

Top 4 lunch hotspots Ibiza

La paloma:

La polama is een restaurant in Ibiza dat erorm in trek is. Een echte Italiaanse keuken met veel sfeer en een hele gezellige uitstraling zorgt ervoor dat La Polama een van de drukste en beste tentjes is om te lunchen in Ibiza. Ons advies: reserveer ver van tevoren, het is hier namelijk heel erg druk. Een lunchplek waar je geweest moet zijn. Op de kaart vindt je namelijk veel verschillende gerechten, denk bijvoorbeeld aan Pizza, maar ook salades en burgers worden hier geserveerd.

Adres:
Calle Can Pou, 4,
07812 Sant Llorenç de Balàfia,
Islas Baleares

The Giri Café:

Met een geweldig sfeervol uitzicht kun je heerlijk lunchen bij The Giri Café. Het is een klein en zeer gezellig restaurantje. Wil je je lekker even terugtrekken op de hangmat kan dat hier. Je koop hier vooral je gezonde gerechtjes en lekkere sapjes. Verder heb je ook entrecote en salades waar je uit kan kiezen. De prijzen variëren tussen de €5,- en de €25,- om in dit schitterende tentje te eten.

Adres:
Plaza España, 5,
07810 San Juan Bautista,
Islas Baleares

Hostal la Torre:

Een redelijk onbekende plek, redelijk lastig te vinden. Het uitzicht is adembenemend. Een geweldig uitzicht op de zee. Verder kan je er heerlijk lunchen en is deze plek zeker een aanrader! Geniet van tapas en salades, sandwiches en meer. Je kan van te voren reserveren. De prijzen in de lunch verschillen tussen de €15,- en €25,-.

Adres:
Urbanización Cap Negret,
Ctra. Cap Negret, 25,
07820 Sant Antoni de Portmany,
Islas Baleares

S’ Escalinata:

Een restaurantje gelegen aan de Carrer Portal Nou in Ibiza-stad. Een klein restaurantje gelegen in de oude stad. Door de lage tafeltjes en oude trappen kun je heerlijk tegen de mensen aan kijken die in de stad aan het lopen zijn. Dit restaurant staat ook bekend om de lekkere broodjes en de goede cocktails tegen de avond. Verder betaal je maximaal €16,- voor een gerecht tijdens de lunch. Dus wil je een restaurant waar je goedkoop en met een goede sfeer kunt eten. Kom dan zeker een keer langs bij S’ Escalinata.

Adres:
Carrer Portal Nou, 10,
07800 Eivissa,
Illes Balears

Lunch Ibiza

Gerelateerde artikelen: