Home Uitgaan in Ibiza Ibiza restaurant Ontbijt hotspots

Ontbijt hotspots

Ontbijt op Ibiza

Wanneer je op vakantie gaat naar Ibiza, is het uiteraard verstandig om niet met een lege maag de ochtend te beginnen. De gasten in de all inclusive hotels eten uiteraard bij het hotel. De vakantiegangers in de appartementen zullen vast baat hebben bij een aantal lekkere restaurants waar je kunt ontbijten.

Ontbijten in Ibiza

Top 5 ontbijt hotspots Ibiza

Passion Café Ibiza

Een klein zaakje vlakbij de Playa Den Bossa. Hier ga je heen wanneer je lekker gezond wilt gaan eten. De ochtend beginnen met een lekkere shake en wat gezonde pannekoeken? Of heb je liever een kop thee of koffie kan je uiteraard ook terecht bij het Passion Café. De menukaart is gevuld met allerlei gezonde gerechten en proteïne shakes. Verder is dit Café ook een hotspot voor de mensen die lekker even een boek willen lezen, even tot rust wilt komen door te computeren. Op dit moment zijn er 7 Passion Cafés in Ibiza, kijk op de website waar de dichtstbijzijnde is.

Adres:
Edificio Bossamar,
Ctra. de Platja d’en Bossa, s/n,
07800 Ibiza,
Islas Baleares

Croissant Show Ibiza

Op de hoek van het plein, naast de Mercado en de poort van de oude stad onderweg naar de haven vind je de Croissant Show in Ibiza. De kwaliteit van het eten is erg goed en staan bekend als de lekkerste Croissants van Ibiza. Het imago is in de Franse stijl, vitrines liggen vol met gebak en allerlei lekkers. Naast de croissants kan je hier ook baguettes, salades, eitjes eten en koffie drinken.

Adres:
Plaça de la Constitució, 2,
07800 Eivissa,
Illes Balears,

Ohana Ibiza

De plek waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. Met een hele uitgebreide kaart vol visgerechten is de keuze te over. Er is hier zowel Sushi, Europees, Spaans en Hawaïaans eten. De gemiddelde prijzen liggen van minimaal €12 tot maximaal €55 euro. Het uitzicht vanuit dit restaurant is schitterend. De zalm tartaar avocado is zeker een aanrader hier!

Adres:
Paseo Marítimo Playa denj Bossa, s/n,
07800 Eivissa,
Illes Balears

La sardina loca

Ook bij la Sardina Loca kun je ontbijten, lunchen en dineren . De sfeer hier is compleet berust op de vissen. Overal in het restaurant hangen vissen aan de muur en dit zorgt voor een gezellige sfeer. Je kan hier verschillende dingen eten. Croissantjes met ei, yoghurt met fruit, kip kerrie pasta, gegrilde kaas sandwich en zongedroogde tomaatjes & ui op een bedje van rucola en kaas.
Voor de liefhebbers, in de ochtend is er een lekker glas bubbels gaat er prima in.

Adres:
Camí Cala Carbó, 6,
07830 Sant Josep de sa Talaia,
Illes Balears

Amante beach club

Als ontbijtlocatie is deze club heel erg populair en het leuke is: je kunt hier ook meteen een yogales volgen! Let er wel op dat je op tijd reserveert zodat je verzekerd kunt zijn van een heerlijke ochtend. Boven het strandje is een leuk eetgedeelte waar je ook heerlijk kan lunchen. Hieronder is een cocktailbarretje te vinden en daaronder is nog een strand met 25 heerlijke ligbedden.

Adres:
Cala Sol d’en Serra,
Calle Afueras, s/n,
07849 Cala Longa,
Islas Baleares

Gerelateerde artikelen: