Home Beso beach Ibiza

Beso beach Ibiza

Op zoek naar een hip strand? Bezoek dan zeker eens Beso Beach. Sinds 2017 zit de strandtent Beso ook in Ibiza. Na de eerste vestiging in Formentera is Beso nu dus ook overgewaaid naar het eiland Ibiza. Beso Beach ziet er werkelijk fantastisch uit. Een ruim zandstrand gecombineerd met een zeer mooi opgezet restaurant. In de nabije omgeving van Beso beach kun je ook genieten van gratis plekken op het strand.

Uitzicht Beso Beach

Het uitzicht op het strand van Beso beach kenmerkt zich door behoorlijk wat (mooie) boten die wat verderop in de zee liggen. Vanaf dit strand vinden namelijk ook verschillende vertrekken plaats naar plaatselijk gehuurde boten. Regelmatig komen ook boten aan om te genieten van een lunch bij Beso beach. Het water is verder kraakhelder.

Strand Beso Beach

Het strand bij Beso beach is een absolute aanrader. De mogelijkheden op het strand zijn divers. Je kunt genieten van een dubbel strandbed recht voor het restaurant. Aan beide zijde staan ook, verdeeld over drie rijen, enkele strandbedden. Zowel de enkele strandbedden als de dubbele strandbedden worden bediend door het personeel van het restaurant. Een enkel ligbed is €10,- per dag. Deze prijs betaalde wij bij ons bezoek in mei 2019. Dit zou gedurende het hoogseizoen nog wel kunnen oplopen maar al met al een schappelijke prijs voor Ibiza.
Voor en naast de ligbedden is er plaats om een handdoek in het strand neer te leggen.

Het strand is over de gehele breedte wel drukker. Veel strandverkopers en regelmatig ook proppers die verschillende mensen aanspreken om ‘s avonds naar een club te gaan. Kenmerkend aan dit strand bij Beso is ook dat het heel geleidelijk afloopt. Je kunt letterlijk tientallen meters in ondiep water doorlopen voordat je echt moet gaan zwemmen.

Restaurant Beso Beach

De beoordelingen van Beso Beach op internet variëren nogal. Wij zijn er nu twee jaar op rij geweest. Het eerste jaar, in het jaar dat Beso in Ibiza is geopend, zijn we hier ook geweest. Het eten in het restaurant is een absolute aanrader. Tevens is de vormgeving erg fraai en kun je daar op een verhoging, letterlijk met je voeten in het zand, eten en direct genieten van een schitterend uitzicht. De kwaliteit van de bediening is helaas wisselend. Zeker het eerste jaar vonden wij het personeel wat arrogant en gehaast overkomen. Het tweede jaar was dit al een stuk beter. Toch is de sfeer in het restaurant nog steeds dat een feestje belangrijker is dan een zeer goede verzorging. Regelmatig wordt door de DJ, al tijdens de lunch, de muziek harder gezet waarna het personeel op de tafels gaat dansen. Voornamelijk om de aandacht te trekken vanaf het zandstrand. Wil je dit voorkomen dan adviseren wij je om wat vroeger in de middag te beginnen aan de lunch.

Beso

Voordelen Beso Beach

  • Zandstrand
  • Restaurant zeer mooi en goed eten
  • Betaalbare ligbedden
  • Rustige zee met een lange ondiepe branding

Nadelen Beso Beach

  • Drukker strand
  • Betaald parkeren (€5,)
  • Bediening wat gehaast / uit op een feestje
  • Wisselende ervaringen Beso Beach restaurant

De mooiste stranden van Ibiza

Bekijk onze uitgebreide overzichtspagina met alle stranden van Ibiza