Home Cala Bonita

Cala Bonita

Fraai, rustgevend, goede muziek en niet te massaal. Zo kan Cala Bonita wellicht het beste omschreven worden. Cala Bonita is een verborgen baai net boven Ibiza Stad. Vanuit Ibiza Stad ben je in ca. 20 minuten bij Cala Bonita. Cala Bonita is een klein baaitje met zowel betaalde ligbedden als ook een mogelijkheid om aan het strand te liggen op jouw eigen handdoek.
Op de betaalde ligbedden is bediening aan het strand mogelijk. In het hoogseizoen staan hier ca. 20-30 ligbedden. Wil je dus zeker zijn van een ligbed dan raden we je aan om van te voren telefonisch te reserveren. Bij de bedjes zijn handdoeken van het restaurant inbegrepen. Daar hoef je dus niet meer naar om te kijken.

Uitzicht Cala Bonita

Cala Bonita ligt in een verborgen baaitje. Tussen de rotsen verscholen ligt een schitterend natuurgebied. De rotsen worden ook wel door (lokale) nudisten gebruikt. Vanuit de baai bij het restaurant heb je geen zicht op deze plekken. Aan het strand van dit baaitje vind je het restaurant Cala Bonita. Door de geringe zeestroming in deze baai is het water kraakhelder. Omgeven door de rotsen, kraakhelder water en groene natuurrand is dit met recht een verborgen parel.

Strand Cala Bonita

Zoals reeds hierboven aangegeven biedt het strand bij Cala Bonita ruimte voor elke invulling.

Betaalde ligbedden + parasol + handdoek. Prijs: Afhankelijk van het seizoen: €20-€35,- per bedje. Bediening aan de bedjes aanwezig en rustige achtergrondmuziek vanuit het restaurant.
Gratis ligplekken op het strand. Let wel; het is meer kiezel dan echt zandstrand.
Nudisten. Verder doorlopen door de baai en een rustig plekje vinden tussen de rotsen.

Restaurant Cala Bonita

Als je gebruik wilt maken van een goede lunch (of diner) dan raden wij echt het restaurant bij Cala Bonita aan. Ook voor dit restaurant is reserveren in het hoogseizoen geen overbodige luxe. Het restaurant heeft een fantastisch uitzicht over de baai. Zelfs met slecht weer is het dineren hier een aanrader. Het restaurant kan verschillende luiken laten zaken zodat de wind jouw lunch of diner niet kan verpesten. De kaart is niet heel goedkoop. Voor een lunch/diner voor twee personen ben je rond de €100-.€150,- kwijt.

Voordelen Cala Bonita

  • Rustig
  • Bijzonder mooie omgeving
  • Alle mogelijkheden strand (betaald, gratis, nudisten)
  • Zeer goed eten en drinken bij restaurant

Nadelen Cala Bonita

  • Beperkte plaatsen
  • Niet goedkoop
  • Strand is meer kiezel dan zand
  • Water te bereiken via trap in het water

De mooiste stranden van Ibiza

Bekijk onze uitgebreide overzichtspagina met alle stranden van Ibiza