Home Ibiza informatie Belangrijke nummers

Belangrijke nummers

Alarmnummer

Hopelijk is het alarmnummer niet nodig wanneer je lekker op vakantie bent op dit mooie eiland maar dingen kunnen anders lopen dan gepland…

Ook op Ibiza is het algemene noodnummer 112. Dit gratis telefoonnummer is hetzelfde als de rest van de Europese Unie. Let er wel op dat je alleen in het Engels of in het Spaans de operator aan de lijn krijgt. Ga geen andere taal praten want dat wordt niet verstaan. De operators spreken Spaans en Engels. Zij zullen ervoor zorgen dat de juiste hulpdiensten worden ingeschakeld in geval van nood.

 

Taxinummers Ibiza

Er is altijd vraag naar taxi’s in Ibiza. Na een drankje pakken sommigen ook nog wel eens de scooter maar zelf met een auto rijden kunnen de meesten niet. Vooral omdat toeristen vaak geen auto hebben is een taxi heel handig!

Heb je een taxi nodig in Ibiza stad? Bel dan +34 971 398 483.

Heb je een taxi nodig in San Antonio? Bel dan +34 971 343 764

Heb je een taxi nodig voor het vliegveld van Ibiza? Bel dan +34 971 395 481

Zet deze nummers alvast in je contacten en zorg dat je geen tijd verliest door het wachten op een taxi op dit geweldige eiland.

 

Ziekenhuisnummers

Een avond kan anders lopen dan verwacht, dus voel je je niet goed of ben je met slippers gaan stappen en in glas gaan staan? Om goed voorbereid te zijn kun je alvast de nummer van de twee ziekenhuizen in je mobiel zetten. You never know!

Ziekenhuis Can Misses: +34 971 397 000
Ziekenhuis Ntra. Sr. Del Rosario +34 971 301 916