Home Jacht huren Ibiza

Jacht huren Ibiza

Jacht huren Ibiza

Een jacht huren op Ibiza hoort er voor sommigen helemaal bij. Heerlijk varen langs de kust van Ibiza of naar het prachtige Formentera en ondertussen lekker hapjes en drankjes nuttigen. Toch zitten er bepaalde prijzen aan de jachten en zijn er ook verschillende jachten te huur in Ibiza. We hebben een jacht geselecteerd die te huur is in Ibiza en de prijs die daarbij hoort. Er zijn uiteraard nog een stuk meer jachten. Dit zijn de jachten waarmee BeleefIbiza bekend is.

 

Bayliner 285

De Bayliner is een 9 meter lange boot en biedt ruimte voor 5 personen. De mooie Bayliner ligt in de haven van Santa Eulalia. Deze boot is te huur met of zonder kapitein. Wel moet er aangetoond worden of er een ervaren bootbestuurder is die voldoende kennis heeft van de wateren rondom Ibiza. Ook moet je in het bezit zijn van het internationale vaarbewijs: ICC (Inland and Coastal waters). Dus het is heel slim om gewoon een kapitein te nemen die alle mooie plekjes weet in Ibiza en die rekening kan houden met de eventuele weersomstandigheden.

 

Prijs

In juni is het huren van deze boot €800,- per dag

Verder is in juli  het huren van deze boot €900,- per dag

In augustus is het huren van deze boot €900,- per dag

Voor de maand september is het huren van deze boot €800,- per dag

In oktober t/m mei is het huren van deze boot €800,- per dag

Specificaties

De ligplaats van deze Bayliner is in Santa Eularia. De boot is dus te huur met of zonder kapitein (vaarbewijs nodig). De boot is voor maximaal 5 personen en de lengte van de Bayliner is 9 meter.

 

Veilig een jacht huren op Ibiza

Twijfel dus niet en huur een dagje deze boot. We garanderen je van een super leuke dag op het water in Ibiza!