Home Huren Ibiza Jetski huren Ibiza

Jetski huren Ibiza

Ben je toe aan wat actie tijdens je vakantie? Ga voor een actieve activiteit: jetskiën! Je kunt dit onder andere doen op het strand van Cala Bassa. Dit ligt bij San Antonio‘s haven. Je kunt vaak kiezen voor een rondleiding waarbij je meegenomen wordt naar enkel de mooiste plekken van Ibiza. Je cruist hierbij langs de prachtige maar ook ruige kustlijn. Dit doe je enkel en alleen met behulp van professionele instructeurs.

Om te jetskiën heb je geen vergunning nodig. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om een spannend avontuur te beleven!

 

Jetski tours

Vaak kun je kiezen uit verschillende tours. Hierbij zijn de windomstandigheden vaak erg belangrijk. Je parcours en locatie wordt hier namelijk op gebaseerd. Een strandtour brengt je naar een van de meest paradijselijke stranden aan de westkust van Ibiza, namelijk Cala Tarida.  Dit duurt ongeveer een halfuur. Je hebt ook een reis van een uur, waarbij je naar een van de meest magische eilanden van Es Vedra of Islas Margaritas gaat. Voor degene die dit nog te kort vinden zijn er ook verschillende trips van anderhalf uur, waarbij je wordt meegenomen naar het adembenemende mooie Atlantis, hippie haven en plaats van verwondering; of de dramtische Puertas del Cielo, of ‘Heaven’s Gate’ in het noorden van het eiland.

 

Veiligheid

Plezier en veiligheid staat voor iedere verhuurder van jetski’s hoog in het vaandel. Daarom zijn er gekwalificeerde meertalige instructeurs die je vriendelijk zullen begeleiden en ervoor zorgen dat je reis aangenaam verloopt. De uitrusting wordt jaarlijks vernieuwd om elk jaar maximale prestaties en veiligheid te garanderen. Op deze manier kun je het meeste uit je jetski-ervaring halen!

ibiza
jetski ibiza

Jetski met gids

Scheur langs de kust van Ibiza op de jetski met tussendoor een stop om de mooiste bezienswaardigheden te verkennen met hoge snelheid en gemak! Je hebt vele tours met een gids die je de weg leiden van San Antonio’s Bay en langs een van de mooiste landschappen op het eiland, terwijl je ondertussen geniet van spanning en adrenaline tijdens het besturen van een krachtig vaartuig. De gids ontmoet je aan de waterkant van San Antoni de Portmany, waar de jetski op je ligt te wachten om je naar de zee te voeren! Na een kort maar krachtige uitleg over het vaartuig en het uitoefenen van de besturing kun je al snel beginnen aan je avontuur!

De exacte route die je gaat nemen is afhankelijk van de omstandigheden van de zee op de dag van je reis. Maar een ding is zeker, je krijgt hoe dan ook een geweldig uitzicht over de heldere zandstranden en kliffen langs de westelijke zijde van het eiland. Bekijk dus van te voren goed wat je te voet en via watersport kunt bereiken in de periode dat je aanwezig bent op Ibiza. Het zou namelijk zonde zijn als je sommige plekken meerdere keren bezoekt. Er is namelijk genoeg te beleven op het eiland! Je gids kan je richting het noorden leiden om de rotsige kliffen van Ses Margalides te bekijken, of juist richting het zuiden naar de prachtige baai van Es Vedrá. Maar wat zijn dan dus de highlights van dit wonderbaarlijke avontuur? Je krijgt een spannende rit waarbij je over het water scheurt. Daarnaast heb je de gelegenheid om de kick van een beweeglijke jetski te ervaren en de kans op van het paradijselijke uitzicht op de kust.

 

Wat zit er inbegrepen bij een jetski tour?

Wat er vaak zit inbegrepen bij het huren van een jetski? Een tour (met gids) langs de westkust van Ibiza, een korte instructie, de huur van de jetski en het materiaal. Denk hierbij een een zwemvest of bij kou een warmte wetsuit. Zo moet je ook met een aantal onderwerpen rekening houden als je gaat boeken, namelijk dat je tenminste 18 jaar of ouder moet zijn om de jetski te mogen besturen. Vaak moeten dan passagiers een minimale leeftijd van 16 jaar of ouder hebben. Heb je last van je knieën of van je rug? Overweeg dan om te gaan. Meestal hebben de jetski’s plek voor 1 passagier. Zo zijn er vaak ook jetski’s waarbij 2 passagiers achterop kunnen, let er wel op dat je flinke klappen kunt krijgen van het kletteren op de golven. Geniet van je jetski tour!