Home Ontdek Ibiza

Ontdek Ibiza

Op Ibiza is een eiland waar heel veel mogelijk is. Het bestaat niet alleen uit clubs, stranden en luxe jachten maar er zijn nog veel meer dingen te doen. Ontdek op deze pagina meer informatie over Ibiza. Ontdek Ibiza met BeleefIbiza!

Stranden

Uiteraard wil je in de zomer lekker bruinbakken aan een van de schitterende stranden op Ibiza. Stranden waar je schitterende foto’s kunt maken voor je Instagram. Ontdek de mooiste stranden van Ibiza!

Dorpen en steden in Ibiza

Ibiza kent vijf gemeenten. Ibiza Stad, Sant Antonio de Portmany, Sant Joan de Labritja, Sant Josep de sa Talaia en Santa Eulalia del Río. Binnen deze vijf gemeenten liggen steden, dorpen, gehuchten en gemeenschappen. Er zijn een aantal plaatsen die meerwaarde bieden vanwege hun status als populaire badplaats. Dit komt dan door het uitgaansleven en de bezienswaardigheden.

Markten

Wie zegt dat Ibiza alleen maar beroemd is door de heerlijke stranden, die heeft het fout. De marken op Ibiza zijn hele ervaringen. Hier staan geen viskraampjes of stroopwafelkraampjes, maar super leuke kraampjes. Deze zijn gebaseerd op de trends van de mode-industrie van Ibiza. Er hangt een heel apart sfeertje op de markten in Ibiza. Niet alleen toeristen komen af op deze markten, maar ook beroemde bezoekers die zich hier laten inspireren! Bekijk de meest bekende hippie markten!

Bezienswaardigheden in Ibiza

Je gaat op vakantie naar Ibiza. Naast het uitgebreide uitgaansleven zijn er ook een aantal plekken die je gezien moét hebben. Dit zijn juist de plekken die wat onbekender zijn maar waar de locals graag komen. We hebben de mooiste, leukste en opvallendste bezienswaardigheden op Ibiza geselecteerd. Dus door deze bezienswaardigheden wordt je bezoek naar Ibiza nóg onvergetelijker. Bekijk de bezienswaardigheden op Ibiza.