Home Pacha Ibiza

Pacha Ibiza

Club Pacha Ibiza

De uitgaans club Pacha heeft een unieke uitstraling en zonderd zich af van alle andere clubs. Deze discotheek  is gespecialiseerd in housefeesten. Pacha is echter één van de talrijke clubs op Ibiza. Pacha is gevestigd in Ibiza stad en behoort tot het uitgaanscentrum van Ibiza. Hier draaien de beste en meest bekende DJ’s van de hele wereld. Daarnaast heeft discotheek Pacha zeer exclusieve lounge en relax ruimtes. Daarnaast is het de enige club van Ibiza die het gehele jaar open is. Van begin april tot en met oktober kan de feestganger in Pacha genieten van de beste dancemuziek en er kan worden gerelaxed. Club Pacha is buiten deze vakantie periode om ook in het weekend open voor publiek. Zo gaan de lokale inwoners ook nog regelmatig uit in Pacha. De keten van Pacha clubs heeft een herkenbaar logo dat je vaak op het eiland terug zult vinden. Mooie lipstift rode lippen die een kers kussen vormen het logo. Indien je van uitgaan houdt en Ibiza graag verder wilt leren verkennen, dan mag de Pacha zeker niet ontbreken!

Feesten in discotheek Pacha

De club Pacha huurt voor hun vele grote feesten de grootste DJ’s van de wereld in. Uitgaan in Pacha op Ibiza wordt hierdoor een echte beleving en ervaring. Om je alvast een klein beetje de sfeer te laten proeven van de DJ’s die in Pacha in 2009 hebben gedraaid: Sander Kleinenberg, Fedde Le Grand, Sebastian Gamboa, Sarah Main, Steve Angello, Angel Linde, Frankie Knuckles en David Morales. Deze nog steeds bekende artiesten komen regelmatig in deze club. Ieder seizoen veranderd de line up van de DJ’s in Pacha, maar de DJ’s worden nog wel geselecteerd op basis van hun specialisme: namelijk house. Voor degene die niet helemaal naar Ibiza wilt reizen voor goede housemuziek is er goed nieuws. De Pacha karavaan trekt ook door west Europa. In club BLM 09 in Bloemendaal worden geregeld grote house en dancefeesten georganiseerd. Zo was er in BLM 09 het feest ‘Pacha Ibiza’ waar bekende gezichten als Dirty South, Roog, Sarah Main en Goldfish hun muziek deelden met het overgrote publiek. Tijdens dit feest komen werelds beste DJ’s samen om te draaien.

club
pacha

Publiek Club Pacha

De Club Pacha staat bekend om de house muziek, maar zo hebben zij ook genoeg andere genres in verschillende zalen, waaronder R&B, Hip Hop, Pachacha, een Funkyroom en een Salsaroom. Laat je jezich dus niet afschrikken indien je niet van housemuziek in de grote zaal van Pacha Ibiza houdt. De bezoekers van Pacha zijn door de verschillende muziekstijlen erg divers en niet volgens een bepaald housestereotype. Er komen vele verschillende mensen op af, zoals eerder vermeldt veel lokale inwoners maar ook juist vaak (jonge) toeristen. Vergeet niet dat, net als in elke grote club in Ibiza, het raadzaam is om met een goed gevulde portemonnee op stap te gaan of niet tot nauwelijks drank te consumeren. De dranken zijn in Pacha Ibiza erg prijzig. Zo is een watertje al extreem geprijsd met € 8, bier € 10 en sterke drank en mixdrank zijn minimaal € 12 tot € 15. Overigens is de Pacha wat prijzen betreft geen uitzondering en is een overgroot deel van het publiek bereid deze prijs voor drank te betalen. Je krijgt hier namelijk ook veel voor terug, waaronder de grootste artiesten die vlak voor je neus komen optreden!

Locatie Pacha

De club Pacha Ibiza kun je vinden in de hoofdstad van Ibiza, namelijk Ibiza stad. Het adres van Pacha is Avgda 8 Agost. Club Pacha is niet moeilijk te vinden; het ligt bijna aan het water in Ibiza stad. Als je vanuit de E20 de E10 in oostwaartse richting gaat, dan kom je vanzelf uit op de Avgda 8 Agost. De kaartjes voor feesten in Pacha kunnen aan de deur gekocht worden, maar dan betaal je er wel het meeste voor. Het is dan ook zeker een stuk voordeliger is om kaarten voor feesten in Pacha bij bekende voorkooppunten op het eiland te kopen of online te bestellen.

Overnachten Pacha Hotel

Naast het uitgebreid feesten tot diep in de nacht kun je daarna zelfs in het El Hotel Pacha overnachten . Dit biedt naast luxe ook enorme voordelen. Zo hebben gasten van het El Hotel Pacha gratis toegang tot de club wat een enorm voordelig is gezien de grote vraag naar kaartjes en de hoge prijs, die kan oplopen tot €65 per kaartje. Daarnaast ben je dan ook meteen  verzekerd van toegang tot de meest popualire feesten! Het hotel zelf is erg modern ingericht en biedt de gasten allerlei faciliteiten om te ontspannen; van een ruim zwembad tot een erg uitgebreide cocktailbar. Wat wil je nog meer?