Home Ibiza interessante plaatsen Kaart Ibiza

Kaart Ibiza

Vind verborgen parels op de kaart Ibiza

Het eiland Ibiza is te mooi om niet te verkennen. Het eiland kent niet alleen mooie baaien en stranden maar de natuur is ook prachtig! De karakteristieke architectuur, kerken, en aparte huizen zijn niet weg te denken in het binnenland. Als je de kaart van Ibiza bekijkt zie je in het binnenland ook genoeg oude dorpjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Van oude boerderijen die zijn omgebouwd tot kleinschalige hotels tot kleine idyllische steegjes, Ibiza heeft erg veel te bieden.

Wegen Ibiza

Ibiza kent 2 grote snelwegen. Deze verbinden het vliegveld van het eiland en de stad San Antonio de Portomany. De rest van de wegen zijn lokale twee-baans wegen maar je vindt er ook kleine smalle zandwegen. Huur een auto om de smalle wegen te trotseren.  Helaas zijn sommige smalle paadjes niet toegankelijk met de auto en mis je erg mooie uitzichten. Om toch die zandpaadjes te bereiken, huur een scooter! Zo mis je niets van Ibiza!

Ondanks dat Google maps nu niet meer is weg te denken in het dagelijks leven, hebben wij toch een aantal handige kaarten voor je geselecteerd. Zo kun je van tevoren al uitstippelen waar je naartoe wilt. En een echte kaart is veel avontuurlijker dan Google maps. Snel een goede kaart vinden is lastiger dan je dacht. Daarom heeft Beleef Ibiza de belangrijkste voor je uitgezocht.

Bekijk op deze pagina

  • Een gedetailleerde kaart van Ibiza
    Handig om alle bezienswaardigheden direct terug te vinden
  • Een kaart met alle leuke stranden van Ibiza. Met meer dan 50 stranden ingetekend op de kaart van Ibiza vind je hier alle bekende en (on)bekende stranden van Ibiza.

Mooiste stranden Ibiza Kaart - Kaart Ibiza

Mooiste stranden kaart Ibiza

De stranden van Ibiza hebben erg fijn zand, fantastische uitzichten en het heldere zeewater is ook zeker niet mis! Voor een dag relaxen op het strand heb je erg veel keuze. Ibiza heeft namelijk erg veel stranden om van te kiezen. Omdat niet elk strand de moeite waard is om te bezoeken hebben wij de mooiste stranden op Ibiza voor je geselecteerd waar je zeker een bezoek aan moet brengen! Ga je lekker zelf op zoek naar de mooiste stranden van Ibiza? Bekijk dan de Ibiza stranden kaart hiernaast. Door op de afbeelding te klikken krijg je een groot overzicht van alle stranden. Geniet van jouw stranddag!

Ontdek de mooiste stranden van Ibiza

De kaart van Ibiza met alle stranden hebben we verder uitgewerkt op een aparte pagina. Ontdek hier alle stranden van Ibiza op de kaart.

Volledige kaart Ibiza