Home Scooter huren Ibiza

Scooter huren Ibiza

Scooter huren op Ibiza? Ben jij ook klaar met het urenlang zoeken naar een parkeerplek, die ook nog eens veel te ver van je uiteindelijke bestemming is? Dan is dit vervoersmiddel dé beste oplossing! Geen overvolle parkeerplekken maar gewoon parkeren op de stoep vlakbij je bestemming. Daar komt ook nog eens bij dat je met een scooter op plekken kunt komen die met de auto onbereikbaar zijn. Ontdek op deze pagina waar je het beste en goedkoopste een scooter kunt huren en wat er allemaal nog meer bij komt kijken!

Scooter huren?

Voorkom schaarste of een dure prijs op locatie in Ibiza. Boek eenvoudig al online bij onze vertrouwde partner.

Scooter rental Ibiza

Er is een heel groot aanbod scooterverhuurders op Ibiza. Van Vespa’s tot Aprilia scooters, er is voor ieder wat wils. Bekijk hieronder een overzicht met daarin, naar onze mening, de beste scooterverhuurders op Ibiza.

Playa d’En Bossa

A. Turbo Rent a Car Ibiza

Verhuurbedrijf Turbo heeft vestigingen op het eiland Ibiza, maar ook op Formentera. Bij de 12 vestigingen kun je verschillende voertuigen huren zoals, auto’s, fietsen, motoren, quads en scooters. Ook kun je bij aankomst al een scooter huren op het vliegveld. Dus als je het voor elkaar krijgt om al je bagage mee te krijgen op de scooter, is dit ideaal. Je huurt al een scooter bij A. Turbo vanaf €10,- per dag. Op de meest bekende plaatsen, zoals Playa d’En Bossa, San Antonio en Santa Eulalia kun je hier een scooter huren. Kijk voor meer vestigingsplaatsen op hun website!

San Antonio

Moto Luis Ibiza

Met al meer dan 60 jaar ervaring is Moto Luis een van de meest betrouwbare scooterverhuurders op Ibiza. Met meerdere vestigingen verspreid over het eiland én een 24/7 wegenwachtdienst die ook nog is gratis is, is de service van Moto Luis meer dan perfect. Vanaf €12,- per dag huur je al je eigen scooter. Je vindt ze in San Antonio, Playa d’en Bossa en Ibiza Airport. Kijk voor meer informatie op hun website.

Santa Eulalia

Ritmo Cars

Ritmo Cars verhuurt ook verschillende soorten voertuigen, zoals scooters en auto’s. Er zijn van dit verhuurbedrijf negen afhaalpunten op Ibiza. De prijs is vanaf €24,68,- per dag! Dus wanneer je een scooter wilt huren kun je hier voor een iets hoger tarief o.a. auto’s en scooters huren in Ibiza! Zij hebben verschillende vestigingen, namelijk op Ibiza, Mallorca en Menorca. Zij zitten onder andere gevestigd op de luchthavens. Ideaal dus als je net geland bent! Bekijk hier hun website.

Ibiza-stad

Beccia’s

Verblijf jij in Ibiza-stad? Dan is Beccia’s Ibizarent misschien iets voor jou. Zij verhuren scooters, motoren, quads en auto’s. De prijzen kunnen per seizoen variëren. Je huurt hier in het laagseizoen een scooter vanaf € 26,- per dag. Interesse? Loop dan even binnen bij Beccia’s. Kijk voor de openingstijden en adresgegevens op de website.

Scooter huren Ibiza

Scooter huren Cooltra – Ibiza

Met meerdere vestigingen door heel Europa en 11 afhaalpunten op Ibiza is Cooltra een van de populairste scooterverhuuraanbieders op dit moment. Naast scooters verhuren ze ook zeer stoere en toffe 3-wiel motoren. Je huurt er een scooter vanaf €39,- per dag, maar speciaal voor jou hebben wij een leuke actie!

Huur nu een scooter bij Cooltra en krijg 10% korting met de code ‘BELEEFCOOLTRA’. Neem snel een kijkje op hun website.

Scooter huren Ibiza - cooltra scooters

Extra informatie over scooter huren Ibiza

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een scooter? Welke leeftijd moet je minimaal hebben? Hoelang moet je al in het bezit zijn van je rijbewijs? Dit kan altijd per verhuurder en per land verschillen. Het is, net als in Nederland, ook op Ibiza verplicht om tijdens het scooter rijden een helm te dragen. Het wordt dus ook sterk aangeraden om ondanks de hitte alsnog een helm te dragen om zo een flinke boete te voorkomen! Je zult ten alle tijden je rijbewijs bij je moeten hebben en je kunnen legitimeren wanneer je er een huurt. Het verschilt per verhuurder hoe lang je in het bezit moet zijn van je rijbewijs. Bij scooters van 100 cc of 125 cc moet je vaak minimaal drie jaar je rijbewijs hebben.

Door middel van een scooter kun jij je erg gemakkelijk verplaatsen op Ibiza. Tevens is dit de perfecte manier om het eiland snel én op een leuke manier te verkennen. Rijd van A naar B zonder te veel geld uit te geven. Kijk je ogen uit en bewonder het magische uitzicht dat Ibiza te bieden heeft!

Als je voor 1 dag een scooter wilt huren is het leuk om van tevoren een route uitstippelen, zo kun je alle mooie plekjes zien die jij graag wilt bezoeken. Let erop dat scooters erg gewild zijn, reserveer daarom op tijd!

Tips scooter huren Ibiza

 • Voordat je je scooter gaat huren:
  • Ziet de scooter er netjes uit? Let ook goed op het profiel van de banden!
  • Krijg je een goede helm mee?
  • Zorg ervoor dat je weet wat je moet doen bij schade en wat de gevolgen hier van zijn.
  • Krijg je een verhuurbewijs mee?
 • Rijd een rondje om de remmen te testen.
 • Ben je een beginner? Zoek een grote, veilige ruimte om even een rondje te rijden om de scooter te beheersen.
 • Trek een lange broek en (minimaal) t-shirt aan, het is warm maar ook gevaarlijk zonder goede kleding!
Scooter huren Ibiza - Nu huren scooter