Home Scooter huren Ibiza

Scooter huren Ibiza

Scooter huren in Ibiza? Twijfel je over het huren van een scooter of wil je absoluut niet met het openbaar vervoer? Hier vind je alles wat je moet weten bij het huren van een scooter op Ibiza. Huur een scooter op Ibiza en kom op onbereikbare plekjes. Wat komt er nu allemaal kijken bij het huren van een scooter en wat zijn de prijzen voor het huren van een scooter in Ibiza?

Scooter huren?

Voorkom schaarste of een dure prijs op locatie in Ibiza. Boek eenvoudig al online bij onze vertrouwde partner.

Scooter rental Ibiza

Het aanbod scooterverhuurders op Ibiza is erg groot. Er is in ieder geval keuze genoeg als het gaat om het huren van een scooter. Hieronder staat een overzicht met de beste scooter verhuurders in Ibiza.

Playa d’En Bossa

A. Turbo Rent a Car Ibiza

Verhuurbedrijf Turbo heeft vestigingen op het eiland Ibiza, maar ook op Formentera. Bij de 12 vestigingen kun je verschillende voertuigen huren zoals, auto’s, fietsen, motoren, quads en scooters. Ook kun je bij aankomst al een scooter huren op het vliegveld. Dus als je het voor elkaar krijgt om al je bagage mee te krijgen op de scooter, is dit ideaal. Je huurt al een scooter bij A. Turbo vanaf €10,- per dag. Op de meest bekende plaatsen, zoals Playa d’En Bossa, San Antonio en Santa Eulalia kun je hier een scooter huren. Kijk voor meer vestigingsplaatsen op hun website!

San Antonio

Motosluis Ibiza

Motosluis al meer dan 60 jaar ervaring heeft op het gebied van scooterverhuur. Motoluis heeft een ophaal en afleverpunt op de luchthaven van Ibiza. Ook heeft Motoluis een 24 uur gratis wegenwachtdienst. Dus mocht er iets met je scooter gebeuren, dan staan Motoluis snel voor je klaar. De prijs is vanaf €12,- per dag. Hier moet nog wel een eigen risico betaald worden van €180,-. Zij zitten gevestigd in San Antonio, Playa d’En bossa en Aeropuerto. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op hun website!

Santa Eulalia

Ritmo Cars

Ritmo Cars verhuurt ook verschillende soorten voertuigen, zoals scooters en auto’s. Er zijn van dit verhuurbedrijf negen afhaalpunten op Ibiza. De prijs is vanaf €24,68,- per dag! Dus wanneer je een scooter wilt huren kun je hier voor een iets hoger tarief o.a. auto’s en scooters huren in Ibiza! Zij hebben verschillende vestigingen, namelijk op Ibiza, Mallorca en Menorca. Zij zitten onder andere gevestigd op de luchthavens. Ideaal dus als je net geland bent! Bekijk hier hun website.

Ibiza-stad

Beccia’s

Verblijf jij in Ibiza-stad? Dan is Beccia’s Ibizarent misschien iets voor jou. Zij verhuren scooters, motors, quads en auto’s. Je huurt hier een scooter vanaf € 25,- per dag. Zo kun je met de eigenaar een prijs afspreken voor meerdere dagen! Je kunt er het beste langs gaan, maar als je online naar het scooter aanbod wilt kijken, kan dat op de website.

Scooter huren Ibiza

Scooter huren Cooltra – Ibiza

Cooltra Scooter Rental verhuurt scooters door heel Europa. Op Ibiza hebben ze maar liefst 11 verschillende afhaalpunten. Ze verhuren verschillende soorten scooters waaronder een toffe 3-wieler. Dat is pas echt een scooter om Ibiza op te verkennen. Je huurt al een scooter vanaf €39,-. Omdat wij graag willen dat jij de show steelt op deze gave scooters, hebben wij een leuke actie voor je!

Boek nu jouw scooter met kortingscode ‘BELEEFCOOLTRA’ en krijg 10% korting op je boeking!  Neem snel een kijkje op de website!

Scooter huren Ibiza - cooltra scooters

Regels scooter huren Ibiza

Waar moet je rekening mee houden met het huren van een scooter? Welke leeftijd moet je minimaal hebben? Hoelang moet je al in het bezit zijn van je rijbewijs? Dit kan altijd per verhuurder en per land verschillen. Het is, net als in Nederland, verplicht om in Ibiza een helm te dragen. Het wordt dus ook sterk aangeraden ondanks de hitte als je geen flinke boete wilt krijgen maar bovenal je veiligheid! Je zult ten alle tijden je rijbewijs bij je moeten hebben en bij het huren van een scooter ook je geldige legitimatie kunnen aantonen. Als je een scooter wil huren zul je dus je rijbewijs moeten laten zien. Vaak moet je 1 tot 3 jaar zéker in het bezit zijn van je rijbewijs. Bij scooters van 100 cc of 125 cc moet je vaak minimaal drie jaar je rijbewijs hebben.

Door middel van een scooter kun jij je erg gemakkelijk verplaatsen op Ibiza. Tevens is dit de perfecte manier om het eiland snel én op een leuke manier te verkennen. Je hebt de kans om dingen op te zoeken die wat verder uit elkaar liggen zonder dat je telkens de taxi hoeft te betalen. Maak op tijd een stop om even wat te drinken en geniet vooral van het rijden!

Maak ruim van te voren een besluit van de bestemming waar jij graag heen wilt gaan. Als je voor 1 dag een scooter wilt huren kun je het beste een route uitstippelen om optimaal gebruik te maken van de scooter. Let er op dat scooters niet altijd vrij zijn op het moment dat jij dat wilt, reserveer daarom zeker een paar dagen van te voren zodat je niet teleurgesteld bent als je scooter er niet is op de dag dat je deze wilt huren!

Tips scooter huren Ibiza

 • Voordat je je scooter gaat huren;
  • Ziet de scooter er netjes uit? Let goed op het profiel van de banden ook!
  • Krijg je een goede helm mee?
  • Zorg ervoor dat je weet wat je moet doen bij schade en wat de gevolgen hier van zijn.
  • Krijg je een verhuurbewijs mee?
 • Rijdt een rondje om de remmen te testen.
 • Ben je een beginner? Zoek een grote, veilige ruimte om even een rondje te rijden om de scooter te beheersen.
 • Trek een lange broek en (minimaal) t-shirt aan, het is warm maar ook gevaarlijk zonder goede kleding!
Scooter huren Ibiza - Nu huren scooter