Home Uitgaan in Ibiza Feesten op Ibiza

Feesten op Ibiza

Alvast weten welke te gekke feesten zich op Ibiza bevinden? Weer voorbereid en bedenk alvast welk feest jij echt niet wilt missen? Neem hieronder een kijkje!

 

Amnesia

De beste club van de wereld! Deze club bestaat uit 2 zalen. Deze club is te vinden aan de weg van Ibiza Stad naar San Antonio. Amnesia opent meestal rond middernacht haar deuren en sluit rond 6 uur in de ochtend. Deze club is 7 nachten per week geopend, dus je moet er wel een keer heen als je in Ibiza bent. De prijzen zijn vanaf €30 euro per persoon.

 

Pacha

Vanaf de jaren 70 is deze club al in Ibiza. Pacha is uitgegroeid tot een wereld merk. De drukste avonden bij Pacha is wanneer David Guetta, Martin Solveig of Bob Sinclair er zijn. Wanneer je op tijd boekt in het Pacha restaurant kun je na het eten gratis naar binnen. Deze club is te vinden in Ibiza Stad in de nieuwe haven.

Pacha opent meestal rond middernacht haar deuren en sluit ook rond 6 uur in de ochtend. Ook is Pacha 7 dagen in de week geopend. Prijzen zijn vanaf €30 euro.

 

Ushuaia

De geweldige openlucht club gelegen in Playa d’en Bossa is meer dan spectaculair.

Hoe Ushuaia bekend geworden is? Voornamelijk door de grote namen die langskwamen bij evenementen waardoor het publiek steeds meer werd. De grootste DJ’s treden op bij Ushuaia, dit verklaart een hoop!

Ook heeft Ushuaia prachtige danseressen die het publiek vermaken en er is een VIP ruimte. Een nahtje naar Ushuaia en dan ben je een hele ervaring rijker. Een ticket kost minimaal €40 euro en kunnen oplopen tot wel €80 euro.

Entreekaarten

Ibiza staat bekend om het uitgaan en de feesten die er gehouden worden elke avond. Om bekende clubs in Ibiza te kunnen bezoeken (denk aan Ushuaïa, Amnesia, Pacha en Privilege) moeten er vooraf wel kaarten gekocht worden. Bijna alle clubs zijn in de wintermaanden gesloten. Het tweede weekend van oktober houden alle clubs de zogenaamde “closingparties” om in juni weer te kunnen openen. Entreeprijzen liggen afhankelijk van de avond en DJ tussen de €20 en €60 euro. Vaak staan er verkopers op het strand (de zogenaamde proppers) of lopen ze op straat rond om kaarten voor een club te verkopen. Deze mensen zijn meestal heel aardig en proberen je naar binnen te lokken door een aantrekkelijke aanbieding zoals “3 cocktails voor €15 euro”. De meeste verkopers zijn te vertrouwen en zijn ook nog eens heel gezellig. Gewoon een keertje doen!