Home Vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza? Ja!

Een vakantie op Ibiza, wie wil dat nou niet? Vele Nederlanders gingen je voor. Ibiza wordt niet voor niks het zesde waddeneiland van Nederland genoemd. Maar waarom is iedereen nou zo weg van Ibiza? Dat zullen wij jou eens vertellen. Het eiland ligt op een niet al te grote vliegafstand van Nederland, voor iedere fase in je leven kun je er terecht en de mensen zijn er super gastvrij. Natuurlijk moeten we de gave feesten, mooie natuur en heerlijke stranden niet vergeten. Er is altijd wel iets te doen. Een vakantie op Ibiza is helemaal op jouw manier in te richten. En wij helpen jou graag met de beste voorbereiding van jouw vakantie op Ibiza!

Hotel Ibiza

Op onze website vind je alle informatie over het verblijf in een hotel op Ibiza. Of je nou een heel luxe hotel zoekt met all-inclusive, een hotel zoekt met glijbanen voor de kids, Beleef Ibiza heeft het allemaal op een rijtje gezet voor je.

San Antonio hotel - Vakantie Ibiza
Appartement Ibiza

Appartement Ibiza

Liever het gemak en ruimte van een appartement op Ibiza?  Er zijn een aantal tips die we je mee willen geven vanuit Beleef Ibiza. Op de pagina appartement Ibiza hebben we een aantal appartementen voor je op een rijtje gezet waarin je zeker wilt overnachten.

Hostel Ibiza

Het eiland kent ook een paar hostels die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Een hostel is ideaal voor iedereen die wel wil genieten van Ibiza, maar net iets minder geld wil besteden aan de overnachting. Dit betekent overigens niet dat de hostels van mindere kwaliteit zijn. Zeker niet. Op onze pagina Hostel Ibiza lees je alles over de hostels en de specificaties van de kamers.

Hostel Ibiza - hotel Ibiza
villa Ibiza - Vakantie Ibiza

Vakantievilla Ibiza

Verblijf jij toch liever in luxe en wat meer privacy? Dan is een vakantievilla ideaal voor jou. Ook is een villa super tof om samen met een vriendengroep te huren! Zo kunnen jullie tot in de vroege uurtjes doorgaan met feesten en niemand die het merkt. Lees meer over vakantievilla’s op Ibiza en wordt nu al enthousiast voor komende zomer!

Camping Ibiza

Ibiza ken je waarschijnlijk als een feest eiland met grote feesten. Maar je kan er ook prima kamperen met kinderen of juist met je partner en zo het avontuur opzoeken! De meeste campings van Ibiza vind je niet bij de grotere steden, maar juist bij de meer kleinere dorpjes aan de kust. Zo kun je een makkelijk onderscheid maken tussen de drukte en de rust. Je kunt maximaal genieten van de natuur met het bruisende leven op kort afstand! Bekijk de pagina camping Ibiza voor meer informatie over de tofste campings en verschillende soorten accommodaties.

camping site - Vakantie Ibiza
Slaapkamer Casa Carlito - Bed & Breakfast Ibiza

Bed & Breakfast Ibiza

Wil je toch liever op een wat rustige manier wil verblijven op Ibiza, kan kiezen voor een bed& breakfast. Je slaapt in een bed & breakfast eigenlijk bij mensen thuis of in een huisje op hun land. Deze mensen verzorgen ook je ontbijt en kunnen je met super tips voorzien! Bekijk onze pagina Bed & Breakfast Ibiza om de meest gastvrije B&B’s van het eiland te vinden.

Meer dan alleen feesten

Ibiza heeft ontzettend veel te bieden. Zo richten jongeren zich voornamelijk op de feesten in de bekende clubs of lekker op het strand onder de Spaanse zon. Anderen zoeken juist de rustigere plekken op van het eiland. Er zijn erg veel dorpjes, indrukwekkende kathedralen maar bovenal een prachtige natuur met knusse markten. Tijdens je vakantie kun je heerlijk lopen langs de gezellige terrasjes en over de hippiemarkten lopen langs het kristalheldere water. Dit is een walhalla voor snorkelaars en duikers, maar ook windsurfers en waterskiërs zijn hier ook erg mee gezegend! In de avond kun je terecht bij vele restaurants die heerlijke Spaanse lokale gerechten serveren. Kortom: een top vakantie!