Home Bed & Breakfast Ibiza

Bed & Breakfast Ibiza

Wil jij Ibiza beter leren kennen en genieten van optimale service? Dan is een Bed & Breakfast op Ibiza echt iets voor jou.  Een B&B wordt vaak gerund door eigenaren van het huis waar je verblijft. Er zijn de afgelopen jaren veel Nederlanders naar Ibiza verhuisd dus het kan zomaar zijn dat je een Nederlandse host hebt. Het concept van een B&B zegt het al, je krijgt een slaapplaats (vaak wel in de meest mooie en aparte kamers) en in de ochtend een gezellig ontbijt met alle gasten die in het Bed & Breakfast verblijven. Daarna is het tijd om op pad te gaan! Vaak weten de B&B hosts nog een aantal tips die andere mensen niet weten. Zo ga je Ibiza helemaal ontdekken op de local way! Hieronder vind je een van de leukste Nederlandse B&B van het eiland.

Nederlandse B&B op Ibiza

Bed & Breakfast Casa Carlito

Dit Bed & Breakfast op Ibiza is sinds 2018 overgenomen door een Nederlands stel. Ze hebben de boel flink gerenoveerd en het ziet er nu geweldig uit! De B&B bevindt zich aan de westkant van het eiland, tussen San Antonio en Santa Agnes in. De omgeving van de Bed & Breakfast is met een woord te omschrijven; Prachtig!

Door de mooie, ontspannen inrichting van de tuin en de olijfbomen, heb je echt het gevoel dat je je in een paradijs waant. Het complex bevat 5 accommodaties; 3 twee-persoons kamer, 1 suite en 1 appartement. Elke accommodatie is uitgerust met een eigen badkamer met wc en een eigen entrance. Ook bieden ze gasten gratis WIFI en wordt er elke dag ontbijt geserveerd in het overdekte ontbijt/lounge deck. En als dat nog niet genoeg is heeft Casa Carlito ook nog een zwembad om heerlijk aan te relaxen. Nog steeds niet uitgerust, vraag dan naar de persoonlijke Yoga sessie. Als je dan niet ontspannen van vakantie af komt weten wij het ook niet meer. Benieuwd naar meer informatie en de prijzen van dit prachtige Bed & Breakfast? Neem dan snel een kijkje op de website Casa Carlito.

Tuin Casa Carlito - Bed & Breakfast Ibiza
Slaapkamer Casa Carlito - Bed & Breakfast Ibiza

Agroturismo’s

Als je met een klein gezin bent of maar met z’n tweeën kan je natuurlijk voor een B&B kiezen, maar wat ook een échte Spaanse belevenis is, zijn Argoturismo’s. Het woord Argoturismo betekent letterlijk ‘agricultuur toerisme’. De accommodatie is dan ook een kleinschalig hotel of boerderij midden op het platteland. Dit is ontstaan toen de boeren op Ibiza het vroeger financieel wat moeilijker hadden en een manier moesten bedenken om toch rond te  komen. Zo gingen ze naast hun boeren bedrijf, de boerderij verhuren aan toeristen. Uiteindelijk zijn de meeste van die boerderijen omgebouwd tot stijlvolle kleinschalige hotels.