Home Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza

Ben je zelf nog nooit op Ibiza geweest dan merk je vast wel dat mensen in je omgeving, die er wel zijn geweest verliefd zijn op Ibiza. Maar waarom dan? Volgens beleefibiza.nl zijn dit de 5 redenen waarom jij verliefd zou moeten zijn op Ibiza.

Prachtige zonsondergang

Of je nu naar het naakt strand wil, een privé strandje of een overvol strand. Het kan allemaal in Ibiza, Ibiza is een niet al te groot eiland en wordt dus ook omringd door prachtige stranden. Je zou het bijna kunnen vergelijken met een bounty eiland alleen is het zand toch een beetje gelig.

Zo bestaat Ibiza uit vele baaitjes en zijn er ontzettend veel zonnige, helderblauwe dagen. Wat wil je nog meer voor een perfecte zonsondergang? Natuurlijk het beeld van de vuurrode zon die het kalme water in zakt. Beeld je je het al in? Samen hand in hand met je geliefde met een kleetje op een van de vele (vlakke) rotsen… Veel romantischer kan niet! Op Ibiza vind je vele cafés waar je terecht kunt voor een wonderbaarlijke zonsondergang. Zo is Café del Mar een van de bekendste. Je deelt hierbij de zonsondergang met andere mensen die ook genieten van een heerlijk hapje of drankje tijdens deze zonsondergang. Zo wordt je zeker verliefd op Ibiza en wil je niet meer terug!

zonsondergang ibiza

Trouwen in Ibiza

Gaan jij en jouw geliefde binnenkort elkaar het jawoord geven? En ben je van plan om dit te doen op het eiland Ibiza? Dan heb je een goede, weloverwogen keuze gemaakt! Er zijn vele spots waar je het huwelijk plaats kan gaan vinden. Zo trouwen velen op het strand, op Amante. Hier is vaak het thema intiem en exclusief. Je hebt een eigen privé strand wat omringd is door steile rotsen en veel groen. Amante is een beach club maar stelt zich ook beschikbaar voor bruiloften. Zo kun je natuurlijk ook voor compleet iets anders gaan, bijvoorbeeld een landelijke omgeving. In het binnenland van Ibiza, Can Gall, is er een wonderbaarlijke mooie besloten omgeving van hotel Can Gall. Een prachtig mooie groene tuin met fruitbomen, een privé zwembad en overheerlijk diner. Zo kan ook iedereen blijven slapen!

Tevens is Ibiza ook een erg mooi eiland om je huwelijksreis te vieren. Na een soms redelijk stressvolle periode voor de bruiloft, door het regelen van alles en de omstandigheden, kunnen jullie eindelijk ontspannen. En waar kan dat beter dan op Ibiza? Op dit hippe eiland gaat dat perfect.  Door de vele plekken om de zonsondergang te bekijken, bijzondere hotels en mooie natuur is dit hét eiland om je huwelijksreis te vieren. Wil je iets totaal anders? Trouw dan op een houten zeilschip om met elkaar de liefde te vieren. Het is een luxueus zeilschip waar je samen met alle gasten kunt genieten van een exclusief en stijlvol diner terwijl je de zonsondergang bewonderd. Dit beleef je alleen op het zeilschip Turkish Schooner 85.

warm weer

Overheerlijk eten aan zee

Omdat Ibiza een Spaans eiland is, vind je in Ibiza ook heerlijk eten. Heerlijke paella of tapas die met liefde bereid worden. Ook de vis is erg lekker en smaakt alsof het net vers is gevangen in de zee. Daarnaast staat Spanje natuurlijk ook bekend om de heerlijke Sangira. En ook deze vind je natuurlijk op Ibiza. Voor lekkere restaurantjes neem gerust  een kijkje op beleefibiza.nl. Wij Nederlanders zijn regen gewend en koude tempraturen. Maar in Ibiza is het gewoon bijna altijd mooi weer sterker nog 9 van de 12 maanden is er kans op zeer mooi weer, en nooit kans op winters weer. In Nederland hebben wij 7 van de 17 maanden kans op zeer mooi weer en verder dus 5 maanden kans op winters weer.

De beste Dj’s

Wanneer je in Nederland op zoek bent naar een feest waar Hardwell of Dj Tiësto draait ben je al snel even veel kwijt aan entree dan aan een feest op Ibiza. Het enige verschil is dat de bekendste Dj’s niet vaak in Nederland optreden, hooguit 2 keer per jaar! In Ibiza vind je ze iedere dag.

 

Zeer ontspannen sfeer

Waar in Nederland alles snel en gehaasd moet hangt er in Ibiza echt een relaxte sfeer. Iedereen doet alles rustig, en je zult merken wanneer je in Ibiza bent geweest dat je een stuk relaxter terug komt. Die sfeer hangt gewoon over het gehele eiland!

Wanneer je nu nog niet verliefd bent geworden op Ibiza, neem dan snel een kijkje op beleefibiza.nl en ik weet zeker dat je het snel genoeg zal worden!

dj ibiza