Home Villa huren Ibiza

Villa huren Ibiza

Villas in Ibiza

Een luxe villa, een kindvriendelijk huis of gezellig familiehuis met zwembad? Er is genoeg keuze als het gaat om een huis huren in Ibiza. Het optimaal genieten kan beginnen als je lekker een villa huurt in ibiza. Een villa huren in Ibiza is meestal gigantisch. De huizen op Ibiza zijn vaak voorzien van een zwembad. Een huis huren is meestal niet goedkoop maar in een groot huis kunnen de kosten gedeeld worden met eventueel een ander gezin. Vaak zie je ook dat meerdere gezinnen een huis huren omdat dit prima te doen is en de prijs uiteindelijk erg mee valt. Het voordeel van een eigen villa is dat je alle rust en privacy hebt. Geen last van buren die op de muur bonken of die nog terug komen van het stappen. Ook zijn de villa’s en huizen in Ibiza vaak voorzien van alle gemakken. De meeste villa’s en huizen liggen wat meer richting het achterland. Het boeken kan al op een paar kilometer van het strand. Meestal is het niet ver om te lopen. Mocht je nou wel ver moeten lopen, dan hebben de huizen toch wel een zwembad waar je lekker in kan plonzen.

De meeste villa’s en huizen liggen wat meer richting het achterland. Het boeken kan al op een paar kilometer van het strand. Meestal is het niet ver om te lopen. Mocht je nou wel ver moeten lopen, dan hebben de huizen toch wel een zwembad waar je lekker in kan plonzen.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden qua aanbod, hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van de diversiteit aan villa’s!

villa Ibiza - Vakantie Ibiza
ibiza villa

Fuente De Ibiza

Als je van plan bent om met een grote groep naar Ibiza te gaan, dan is de Villa in Sant Jordi een goede optie voor jou. Je kunt in deze extreem luxe villa terecht vanaf €2920,- per nacht. Deze luxe villa kun je vinden in het zuiden van Ibiza. Fuente De Ibiza is geschikt voor een groep van 20 personen. Er zijn hier 10 slaapkamers met allemaal hun eigen badkamer. Op het patio van deze villa kun je heerlijk wat drinken aan een kleine vijver. Als je in privé zwembad ligt heb je een waanzinnig uitzicht over Ibiza-Stad. Zo is er in deze villa zelfs een hot tub waar je kunt bubbelen en wegdromen onder de Ibiziaanse hemel. Als meer informatie wilt, bekijk dan hun pagina.

 

White Island Dream

Een droom die werkelijkheid kan worden vanaf €850,- per nacht. Dit is dé ideale plek om tot rust te komen te genieten van een prachtige omgeving. Zo zijn is er vanaf het terras een breed uitzicht terwijl de zon langsaam onder gaat en schitterd in de zee. Op een kleine twee kilometer afstand vind je het strand en 13 kilometer verwijderd van het vliegveld. White Island Dream heeft een eigen buiten zwembad, hot tub, terras en een privé parkeergelegenheid. Twijfel niet langer en bekijk de mogelijkheden op hun website!

D’alt Sera

Deze villa biedt mooie uitzichten over het landschap van het eiland. Je kunt hier vanaf €200,- per nacht terecht. Deze villa is juist bedoeld voor natuur liefhebbers. Je kunt vol van het landschap genieten als je aan het barbecueen bent. D’alt Sera heeft daarnaast nog veel meer voorzieningen. Zo is er een Playstation, flat-screen TV en een muzieksysteem beschikbaar. Het is erg modern ingericht en heeft zeer ruime badkamers. Hoewel het ideaal is voor natuur liefhebbers, ben je toch binnen een kwartiertje in San Antonio of Ibiza stad! Een ideale villa voor 5 personen dus!

 

Villas S’argamassa

Dit is een goedkopere villa met een prijs vanaf €90,- per nacht. Deze villa is geschikt voor families met kinderen. Van 6 tot 10 personen. Ga je dus met je kinderen op vakantie naar Ibiza? Dan kan dit een zeer goede vakantie zijn voor jou en je familie. Deze villa is een villa complex met een speeltuin voor de kinderen, restaurant, bar en snack bar. Deze villa ligt ook maar 300 meter van het strand af! Verder kun je vlakbij het villa complex gratis parkeren. Wil je meer informatie over deze toffe villa? Neem dan een kijkje op hun website!

Villa Ibiza

Auto huren

Het is heel prettig om bij het verblijf in het huis een auto te huren die je overal naartoe kan brengen. Vaak liggen de supermarktjes en leuke andere stranden niet om de hoek en dus moet er wel een stukje gereden worden. Een taxi kan ook een optie zijn, maar toch weten taxichauffeurs vaak niet de afgelegen plekken te vinden waar de villa’s zich bevinden.

 

Boek optijd

Boek op tijd een villa in Ibiza! De meeste woningen zitten al maanden van te voren volgeboekt. Er zijn natuurlijk een beperkt aantal woningen voor de verhuur beschikbaar.