Home Zeilboot huren Ibiza

Zeilboot huren Ibiza

Stilte en rust, dat zijn de enige twee woorden die varen over de Mediterraanse zee kunnen definiëren. De blauwe zee en het heerlijke briesje zorgen ervoor dat je 100% kunt uitrusten en dat terwijl je alle populaire baaitjes zoals Cala Bassa en Cola Vadella bezoekt. Je kunt ook kiezen voor een dagtripje naar het kleine eilandje Formentera en dat allemaal zonder het geluid van een 450 PK-dieselmotor.

Huur een zeilboot op Ibiza

Een Wishful Sailing zeiljacht huren kan makkelijk op Ibiza. Deze boot wordt verhuurd met schipper en is geweldig om een dagje mee te varen op de Balearen. De boot kan al worden gehuurd voordat je op vakantie gaat zodat je verzekerd bent van een mooie dag op deze schitterende boot.

 

Soorten trips bij het huren van een zeilboot op Ibiza

Dagtocht

Aan boord stappen en indompelen in de heerlijke en prachtige panorama’s van de grillige kustlijn met mooie baaien. Een lekker windje over het dek en met een drankje in je hand is een goed voorbeeld van een heerlijke dag op Ibiza.

Weektocht

Beleef nu echt het ultieme eilandgevoel waar iedereen het altijd over heeft op Ibiza. Een zeiljacht huren met een schipper  en in een week tijd zeilen langs de baaien waar de vette Beach clubs liggen. Daar waar het leven het beste is kan de anker gezakt worden. Er kan maximaal gerelaxt worden en je hoeft nergens aan te denken. Hoe heerlijk is dat!

Sunset Trips

Speciaal een boot huren om naar de zonsondergang te kijken? Dat kan zelfs ook op Ibiza. De zon zien onderdompelen aan de westkust van Ibiza is heel indrukwekkend. Cafe del Mar is wereldberoemd vanwege de dagelijk vele honderden bezoekers die de sunset beleven. Jij kan aan boord stappen en meezeilen naar de zon terwijl je geniet onder het genot van een hapje en drankje en een heel bijzonder moment: de sunset van Ibiza.